Det vidste du ikke om 'Boligkøb i blinde'

Camilla Ottesen afslører flere nye detaljer om det populære boligprogram.

Det populære boligprogram 'Boligkøb i blinde' kører lige nu på 5. sæson på TV3 og Viaplay. Vært Camilla Ottesen er glad for, at så mange danskere ønsker at medvirke i programmet, selv kalder hun det "sindssygt".

- Vi har rigtig mange ansøgere, og det er svært at finde de rigtige deltagere, for der er mange ting, der skal passe i forhold til dem, os og produktionen, så det er en lang og sej proces, men heldigvis er der mange, der gerne vil være med, fortæller Camilla til HER&NU og fortsætter:

- Nogle gange tænker jeg, ”I er blevet sindssyge jo, hvordan tør i overhovedet?”, for det er så vildt det her med, at der ikke er nogen beslutninger, de er med inde over.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne afslører utroskab

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Camilla Ottesen fortæller om 'Boligkøb i blinde'.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Peters svære tid: Var ved at miste det hele

De medvirkende par har lov til at stille tre simple krav, og så er det ellers op til eksperterne og produktionen at træffe de øvrige beslutninger, og der er mange beslutninger, som man slet ikke ser på tv.

- Vi har nogen fra produktionen, der bestemmer, hvis de har børn, hvilken børnehave de skal meldes til eller hvilken skole, hvis de skal flytte distrikt. De har én i familien, som vi rådgiver os med, men det er os, der sidder med alle de beslutninger, som ikke er en del, der fylder i programmet, men det foregår bag ved kameraet, forklarer vært på programmet Camilla Ottesen.

LÆS OGSÅ: Ung mor sønderknust: 29-årig bror dræbt i ulykke

Der ligger for holdet en del arbejde i at skjule afslørende detaljer for parret, derfor begrænses parret på mange måder, mens optagelserne foregår.

- De må ikke gå ind og se i deres e-boks eller andre steder, hvor deres nye adresse kunne stå. Der er så meget hemmelighedsklammeri, og der er meget, vi hele tiden skal tjekke op på, fortæller Camilla.

LÆS OGSÅ: WHAT! Svensson indlagt efter ‘Robinson’-exit

Lige nu søger produktionen deltagere til sæson 6.