Det så du ikke på tv: Isse måler forkert med vilje

I aftenens afsnit af 'Sommerdrømme' går parret Laura og Isse skævt af hinanden. Nu afslører Isse, at han gjorde det med vilje.

I aftenens afsnit af 'Sommerdrømme' bygger parrene køkken, og efter flere uger med meget lidt søvn er det begyndt at kunne mærkes på parrene, at de bliver ekstra presset. Parret Laura og Isse går især på klingen af hinanden i aftenens afsnit.

- I køkkenafsnittet var vi sindssygt uvenner lige op til aflevering. Isse var simpelthen så flabet, og jeg var virkelig i dårligt humør, fordi jeg skulle til begravelse lige efter aflevering, fortæller Laura til Realityportalen og Isse afbryder.

Laura Emilie Thomsen og Isse Dahir fra 'Sommerdrømme', TV2. (Foto: Lars E. Andreasen)
Laura Emilie Thomsen og Isse Dahir fra 'Sommerdrømme', TV2. (Foto: Lars E. Andreasen)

- Du var hele tiden efter mig.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-deltager lancerer tøjkollektion: Det er en stor drøm

Det kan mærkes i den lyse dagligstue på Christianshavn, hvor parret bor til daglig, at minderne kommer tilbage, og oplevelsen har sat sig helt inde i kroppen.

- Jeg kan huske, at han skulle skære en liste til, og jeg ved ikke hvorfor, men han kunne åbenbart ikke måle, så først skær han den ti centimeter for lang, og så går han ud igen og skær den ti centimeter for kort.

LÆS OGSÅ: ‘Sommerdrømme’-par efter tildeling af sommerhus: Vi havde håbet på panoramaudsigt

Isse gjorde det med vilje

Isse husker godt situationen og afslører overfor Laura, hvad der i virkeligheden gik gennem hans hoved de få timer før aflevering af køkkenet.

- Skal du have den rigtige historie? Jeg tager fodlisten og laver den for lang, det er rigtigt. Og Laura kigger bare så nedladende på mig, så jeg går ud og skær den for kort med vilje. Og skær så også en lille klods til, der kan sættes i med det samme, afslører Isse og griner.

Laura er ikke helt tilfreds, da Isse afslører, at han har lavet sjusk med vilje. (Foto: Lars E. Andreasen)
Laura er ikke helt tilfreds, da Isse afslører, at han har lavet sjusk med vilje. (Foto: Lars E. Andreasen)

- Så du har lavet sjusk med vilje? Vi blev rigtigt uvenner der i hvert fald, fortæller Laura.

LÆS OGSÅ: BABY NEWS: ‘Sommerdrømme’-baby på vej

Isse og Laura har gennem hele programmet haft svært ved at vinde, og det er da heller ingen undtagelse i aftenens program, hvor søstrene Katrine og Josefine vinder sejren af køkkenet. Men Isse havde allerede set den komme inden aflevering.

- Hun havde været så meget efter mig, og jeg var ligeglad med at vinde. Jeg ville bare pisse hende af, så hun tabte sutten fuldstændig, siger Isse, og parret kan heldigvis kun grine af det i dag.

LÆS OGSÅ: ‘Først til verden ende’-deltager med psykisk lidelse: Nu medicinen lagt på hylden