Amalie og hendes mor (Foto: TV3/Anders Wichstrøm)
Amalie og hendes mor (Foto: TV3/Anders Wichstrøm)

Derfor skal vi læse om Amalie

Forlagschef vild med Amalie og Lotte,

Vi kender hende ret godt efterhånden. Tre sæsoner af 'Amalies verden' har rullet over skærmen. Vi har set Amalie i op- og nedture. Vi har set hende standerstiv, vi har set hende i fuld gang under lagnerne, og vi har trofast fulgt hendes skænderier og endeløse brud med Peter.

Ja, man skulle tro, at man efterhånden kender hende ind og ud. Men der er åbenbart meget mere til den historie. I sidste uge kunne Realityportalen .dk afsløre, at Lotte Kejser har underskrevet en kontrakt med forlaget Mellemgaard, der vil udgive en bog om realitydronningens liv.

Selv om vi har fulgt Amalie på tæt hold siden hendes TV-debut i 'Paradise Hotel' i 2010, mener forlagschefen ikke, at vi har fået nok af den skøre familie.

- De er jo nogle kendte, sjove og interessante mennesker, og det er vi jo vilde med. Og så har deres program jo nogle vildt høje seertal, siger folagschefen fra forlaget Mellemgaard Kaj Sørensen til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: CHARLOTTE KEJSER UDGIVER BOG: HER ER SANDHEDEN OM AMALIES LIV

Afslag fra Ekstra Bladet

I sidste sæson af 'Amalies Verden' prøvede Lotte at sælge bogen til Ekstra Bladets forlag. Men kritikken fra forlaget var hård, og parterne kunne ikke nå til enighed. Så da rygtet om afslaget kom Mellemgaard for øre, skred de hurtigt til handling.

- Det vil vi da lave, tænkte vi. Og da vi kender Thomas Wivel (som Lotte skriver bogen sammen med, red.) i forvejen, så flaskede det sig, fortæller han.

Bogen om Amalie forventes at være i butikkerne i april 2013. Inden da skal bogen lige opdateres og udvides blandt andet med indtil nu usete billeder fra Amalies og Lottes liv.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.