Deltagere afslører hemmelige regler i 'Sommerdrømme'

Der er mange skjulte regler i 'Sommerdrømme', som gør, at det hele bliver meget mere udfordrende, end hvad det ser ud til i programmet.

Her til aften har der netop været premiere på 'Sommerdrømme' sæson 3, hvor fire par i løbet af få uger skal sætte otte rum i stand.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'X Factor'-dommer er blevet single

I artiklen fortæller Markus og Anja, hvorfor de græder så meget i den nye sæson 'Sommerdrømme'... 

Denne gang er det i Kramnitse på Lolland, at de fire par skal bygge sommerhusene, der har en værdi på to millioner kroner, og som de i sidste ende kan vinde.

Parrene får 310.000 kroner til at lave de otte rum, og de har 72 timer til hvert rum. Men så simpelt er regelsættet dog ikke, når man deltager i 'Sommedrømme'. For ifølge et af parrene, Markus og Anja, er der en helt række af skjulte regler, som aldrig rigtig kommer til udtryk i programmet, men som medvirker til, at man bliver meget tidspresset.

Herunder er nogle af reglerne: 

Deltagerne må kun tage ud og købe varer i tidsrummet 10 til 14. Det gør det udfordrende, da der ikke er de helt vilde indkøbsmuligheder på Lolland, og man ikke når langt væk og tilbage igen på fire timer.

Deltagerne må ikke nævne, at de er fra 'Sommerdrømme', når de er ude for at skaffe materialer.

Man må ikke bruge sit netværk.

LÆS OGSÅ: WOW: Så vildt bor Wozniacki

Man må ikke tage nogle ting med videre til næste rum. Hvis der er nogle ting, man ikke har brugt, skal de returneres. Så må de gerne købes igen.

Der er som bekendt 72 timer til hvert rum, og herefter er der et døgns pause, hvorefter det går løs med næste rum.

Ud af de 72 timer, hvor der selvfølgelig også gerne skal bruges et par timer på søvn, bruges også et sted mellem fire og fem timer på aktiviteter i forskellige dyste. Her kan de så vinde ekstra arbejdstid.

LÆS OGSÅ: Lasse og Line tager endnu et skridt i forholdet

Men må ikke arbejde som håndværker.

Vinderne af 'Sommerdrømme 2022' kåres både af de to dommere og 100 lokale beboere.

LÆS OGSÅ: Tina Lund i vildrede: Hvorfor dropper de 'Forsidefruer'?