Deltager afslører: Derfor græder jeg hele tiden i 'Sommerdrømme'

Det er også psykisk hårdt at medvirke i 'Sommerdrømme'. Det oplevede deltagerne, der endte med at græde i hver eneste program.

Det siger sig selv, at det kan være fysisk hårdt at være med i 'Sommerdrømme', hvor man uden den store håndværker-erfaring skal bygge og indrette et rum på 72 timer. Men for 24-årige Markus var det også følelsesmæssigt hårdt, da han tog udfordringen op og deltog i programmet sammen med sin svigermor, hvor de over flere uger skulle lave i alt otte rum.

Derfor blev der fældet nogle tårer, mens byggeprojekterne stod på, og nogle dage var værre end andre.

- Jeg havde lige en dag dernede, hvor jeg var i dyb krise. Vi stod og skulle lave Emilies og mit værelse, og altså - hver dag føltes som en måned uden hende. Og det kan godt være, man kan skrive sammen, men det var virkelig hårdt. Så jeg blev nødt til, hver gang der kom et kamera, lige at gå min egen vej, fortæller Markus til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Blev venner i ’Til middag hos’: Nu tager de på ferie

Han kunne heldigvis også se det positive i, at han blev så rørt.

- Der var også rigtig mange rare følelser i at gå og skulle bygge noget for dig, Emilie, og det, kunne jeg bare mærke, kom rigtig tæt på lige der, siger han og kigger på Emilie, der sidder ved siden af ham.

Svigermor græd også

Markus deltager i TV 2's 'Sommerdrømme' sammen med sin svigermor, Anja. Han er ikke den eneste, der fældede et par tårer undervejs i optagelserne. Det indrømmer Anja også, at hun gjorde i stor stil.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor fortsatte Daniel i ‘Luksusfælden’

Det var især, når svigermor og svigersøn gik og arbejdede til sent ud på natten, og samtalerne mellem dem pludselig blev ret dybe.

- Vi gav os selv lov til at få alle de her følelser frem. Vi kunne simpelthen ikke lade være. Vi er nok det par, der har følelserne uden på tøjet, om vi vil det eller ej. Vi føler meget, og vi føler stærkt, og det skammer vi os ikke over, siger Anja og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Tidligere sportsstjerne afslører graviditet

- Jeg tror, mig og Markus har grædt i hvert program. Jeg græder tit, når jeg bliver meget nostalgisk eller rørstrømsk. Eller meget taknemmelig over noget. Og der synes jeg, vi var rigtig gode til at sige nogle ting til hinanden, som går rigtig tæt. Vi delte rigtig mange personlige ting med hinanden.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk indlagt på grund af stoffer