Blachman smittet med corona

'X Factor'-dommeren åbner op om COVID-19.

57-årige Thomas Blachman er en af de mange danskere, der har været smittet med corona. Det fortæller han til Ekstra Bladet efter fredagens liveshow i 'X Factor'.

Heldigvis har han kun oplevet helt milde symptomer.

- Jeg svedte lidt i to nætter, hvor jeg havde feber, og så var det ligesom det, fortæller han om forløbet, siger han til Ekstra Bladet. 

Blachman ønsker ikke at kommentere ydereligere på, hvor han kan været blevet smittet, men han nævner, at enkelte i omgangskredsen også har været ramt af COVID-19.

(Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix)
(Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix)

TV 2 tager for tiden alle forholdsregler i forhold til at passe på deltagerne og produktionen, mens de laver 'X Factor'. Blandt andet derfor ser deltagerne stort set ikke deres familier, og rækken af liveshows afholdes uden publikum.

Efter fredagens 'X Factor' har Blancham stadig alle sine tre grupper at arbejde med. Neva & Ida var en tur i farezonen, men Oh Land valgte at sende Hiba hjem.

- Smag og behag har været aftenens helt store tematik. Det har været en god aften, jeg er meget tilfreds. Folk skal jo ud på et eller andet tidspunkt, lød det.