’Big Brother’-Camilla: Fri mig for børn

Camilla har ikke tænkt sig at føre generne videre og skabe flere realitystjerner.

Camilla dukkede første gang op på tv som deltager i ’Big Brother’, siden kom hun frem på skærmen i ’Party på Ibiza’ og ’6 på date’, og i øjeblikket er hun så aktuel i ’Singleliv’. Den 38-årige realitystjerne har allerede lavet en masse tv, men hvis du hører til dem, som ikke kan få nok af hende, så er der gode nyheder til dig.

- Jeg kan opleves på DR2 til april, hvor jeg skal være med i en dokumentar, der hedder ’Fri mig for børn’, fortæller Camilla, som også afslører, at det bliver sjovt.

- Vi skal tale om, hvorfor man har fravalgt at få børn. Men I kan godt forvente jer, at der kommer gymnastik til lattermusklerne, for jeg fyrer som altid nogle sjove kommentarer af.

LÆS OGSÅ: ’Big Brother’-Camilla: Nej tak til starfuckere

Vil ikke manipuleres med

Camilla har altid været fast besluttet på, at hun ikke vil have børn. Og hun gør det altid klart fra starten af, når hun møder en ny mand, men det er ikke alle, som kan forstå det.

- Folk reagerer forskelligt. Der er nogle, der synes, at det er synd, at jeg ikke fører mine gode gener og mit dejlige humør videre. Andre synes, det er fint, for man skal gøre, hvad man føler for, siger Camilla, som mest møder den første reaktion.

- De kan ofte ikke forstå det, men jeg ombestemmer mig ikke. Jeg vil ikke manipuleres til at have børn, og jeg har heller ikke tænkt mig at vælge en mand, som har sine egne. Mine æggestokke hopper ingen vegne, så fri mig for børn. Jeg kan altid låne min søde niece på 3 år.

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Camilla jagter den perfekte mand

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.