Foto: SBS
Foto: SBS

’Big Brother’-Bianca: Jeg var ikke rå nok

I går var det den diskussionslystne Biancas tur til at forlade ’Big Brother’-huset. Den booty-shakende madamme ville have ønsket, at hun havde udfoldet den mere rå side af sig selv.

Det var en rolig, men tydelig ærgerlig Bianca, Realityportalen.dk havde i røret her til morgen efter udstemningen i gårsdagens program af ’Big Brother’:

- Jeg har det af helved til. For første gang i 14 dage havde jeg slet ikke lyst til at stå op i morges. Jeg har slet ikke behov for at smile og være glad, fortæller en skuffet Bianca.

LÆS OGSÅ: Shawn om 'Big Brother'-exit: Det var røvsygt

En hård negl

Udover ikke at kunne løbe med titlen som vinder af ’Big Brother 2013’ ærgrer Bianca sig specielt over, at hun pakkede lidt af sin råhed væk. For diskussioner er bare bedre TV og kunne, måske, have bragt hende længere i programmet.

- Jeg ville ønske, at jeg havde taget flere diskussioner op i stedet for at lægge bånd på dem. Jeg skulle have taget diskussionerne i stedet for at tænke på selskabet, og at vi alle skulle have det godt sammen, forklarer hun til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Da jeg tog diskussionen med Camilla, hvor hun sagde, at Aissatou skulle skride tilbage til Afrika, følte jeg mig virkelig i mit es! Der så man virkelig min råhed og min diskussionslyst - og den ville jeg gerne have vist mere af.

LÆS OGSÅ: 'Big Brother'-Martin: Jeg er skuffet og ked af det

Katja er en rå vinder

Nu da Bianca ikke selv kan rende med titlen som vinder af 'Big Brother 2013', så er hun ikke i tvivl om, hvem der skal løbe med den eftertragtede titel.

- Katja! Jeg håber inderligt, at Katja vinder det hele. Hun var den, jeg stod allernærmest, og så er hun rå, kort og kontant og står ved sine holdninger. Hun går ikke på kompromis med, det hun står for.

Der er ingen tvivl om, at Bianca vægter Katjas kvaliteter meget højt, og  det skyldes måske, at de indeholder mange af de samme kvaliteter.

- Katja og jeg minder meget om hinanden. Vi er begge nogle hårde damer, og overvejer begge tingene grundigt inde i vores hoveder, før vi ytrer os, forklarer Bianca og tilføjer:

- Man skal ikke pisse på sådanne typer som Katja og jeg, for så får du sgu igen af samme skuffe.

LÆS OGSÅ: Se klippene fra 'Big Brother'-indvielsen

Nye stærke venskaber

Selvom det kun blev til 14 dage inde i huset for den powerfulde Bianca, så lægger hun ikke skjul på, at ’Big Brother’ har været rigtigt godt for hende.

- Jeg har ikke følt mig så meget i live, som jeg gjorde derinde (red. i ’Big Brother’-huset). Det har været den fedeste oplevelse, som desværre blev alt for kort. Jeg havde mange forventninger til menneskene og huset, og de (red. forventningerne) blev bestemt indfriet.

På de knap 14 dage nåede Bianca også at knytte gode venskaber til mange af beboerne.

- Det er så intenst inde i huset og de ting, man har gennemgået, og de venskaber, man har opbygget, vil ingen andre kunne forstå - end dem, man har været inde i huset med, forklarer Bianca.

- Jeg er sikker på, at jeg i fremtiden vil se mere til Katja, selvfølgelig, og så Tanja, Viktor, Tarik og Shawn. De har alle nogle skæve personligheder og kan rumme alle slags mennesker.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.