Anna viser ny side: Det fortalte jeg aldrig om i 'Paradise Hotel'

Anna Seneca har siden vi lærte hende at kende i 'Paradise' fortalt meget om sig selv og sit liv. Men der er alligevel også meget, hun har holdt tilbage. Fordi det har føltes for privat at tale om.

Selvom man i 'Paradise Hotel' skal være både åben og dele ud af sig selv, så er det ikke alt i livet, man vælger at dele ud af. Sådan har Anna det i hvert fald, og derfor er det først nu, hun viser en side af sig selv, som hun beskriver som mere øm.

Det gør hun i den nye sæson 'Boss Ladies', som netop i dag har fået premiere på Viaplay. Her åbner hun så meget op, at kameraholdet får lov til at komme med, da Anna har en time hos en psykoterapeut, hvor hun blandt andet taler om sin barndom.

LÆS OGSÅ: Ekspert om at være kærester: Sådan påvirker det konkurrencen

- Det har været virkelig grænseoverskridende for mig. Fordi det har handlet om nogle ting, som jeg normalt ikke rigtig deler med nogle. Der er ingen mennesker udover dem, som er helt tæt på mig, som Oliver, min mor og min bedste veninde, der kender til den side. Det er også derfor, jeg har været meget nervøs i forhold til, hvordan det ville blive klippet sammen, og hvordan folk kommer til at tage imod det. For det er ikke bare spas og løjer for mig, forklarer baben til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Spørgsmål om graviditet vælter ind: Nu kommer Sarah Grünewald med udmelding

(Foto: TV3 / Janus Nielsen)
(Foto: TV3 / Janus Nielsen)

Nervøs for et særligt afsnit

For Anna er har det været en personlig rejse at vælge at åbne op. Det har føltes godt, men mest af alt hårdt for hende at optage den tredje sæson af 'Boss Ladies'. Men hun håber på, at det kan give folk en bedre forståelse for, hvorfor hun er, som hun er.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Blachman og kæresten står frem

- Det grænseoverskridende er jo også noget, jeg søger, fordi det rykker mig, siger hun.

'Paradise'-baben har som nævnt været meget nervøs for, hvordan afsnittene ville blive klippet sammen, og der var især ét afsnit, som hun havde sine bekymringer omkring.

- Jeg sidder jo og snakker i over en time med psykoterapeuten. Efterfølgende snakkede jeg så med produktionen om, at der er nogle ting, som jeg helst ikke vil have med. Jeg har været meget nervøs for, om de nu havde forstået det.

Derfor fik hun også lov til at se alle afsnit, inden de blev udgivet, og hun kunne heldigvis godkende det hele og genkende sig selv i afsnittene.

LÆS OGSÅ: Kan du kende stjernerne fra ‘Juleønsket’?

'Boss Ladies' kan ses på Viaplay.