Foto: Privat
Foto: Privat

Anna Due: Jeg savner 'Paradise Hotel'

Tilbage i 2013 mødte vi Anna i 'Paradise'. For hende var det den vildeste oplevelse, og den dag i dag savner hun livet på hotellet.

For to et halvt år siden rejste Anna Due til Mexico for at deltage i 'Paradise Hotel'. Det viste sig at være et helt rigtige valg for den nu 22-årige Anna. Programmet førte både til gode og mindeværdige oplevelser, men også kæreste og barn endte realitybaben med at få ud opholdet på hotellet. Hun savner dog stadig tiden på 'Paradise Hotel'.

- Nu er det ved at være 2,5 år siden, jeg rejste til Mexico. Men jeg savner det stadig – er det ikke vildt? Folk kan ikke sætte sig ind i det, men det er den vildeste oplevelse. Ikke bare det at være på hotellet – men det hele, skriver Anna på sin blog.

Hun har stadigvæk kontakt med flere af paradisoerne fra samme sæson og snakker blandt andet dagligt med Malene Sandgaard.

LÆS OGSÅ: Anna Due om ‘Et ton cash': Kan ikke lide at knokle

Skuffet over årets sæson

Anna følger som så mange andre også trofast med i dette års 'Paradise Hotel'. Hun er skuffet over sæsonen, men fortsætter med at se programmet af en helt særlig grund.

- Når jeg ser programmet bringer det mig en lille smule tilbage til hotellet, skriver hun og tilføjer:

- Mon savnet nogensinde forsvinder? Det må tiden vise – men jeg drømmer mig ofte tilbage. Men som Martin og jeg snakkede om, så ville det aldrig være det samme, hvis man kom derned to gange, og det har han ret i.

LÆS OGSÅ: Anna Due: Derfor meldte jeg mig til ‘Paradise Hotel’

LÆS OGSÅ: Anna Due jagter drømmejobbet

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.