Amanda til 'Ex on the Beach'-premieren (Foto: Janus Nielsen)
Amanda til 'Ex on the Beach'-premieren (Foto: Janus Nielsen)

Amandas opgør: Nu får i ærlige billeder og uperfekte vinkler

Amanda er træt af, at man ikke bare kan hvile i sit eget flæsk. Det har givet hende en idé til et nyt projekt.

Hun er kendt for sin skøre humor og at være utrolig smuk, lige meget hvor fjollet hun er. Men selvom hun hviler så meget i sig selv, så indrømmer Amanda Mogensen nu, at hun lige for tiden ikke har det helt godt med sig selv.

LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Her er forklaringen på Amandas blå mærker

- Mange af jer ved, at jeg er lidt ligeglad med, hvordan jeg viser mig. Og det er jeg jo stadigvæk. Men jeg er fandeme ked af, hvordan min krop ser ud lige nu. Det er helt vildt, siger hun i en story på Instagram.

Det kan godt være, at hendes krop har forandret sig en smule efter eventyret i 'Ex on the Beach', men hvis det er tilfældet, er det så lidt, at det kun er hende selv, der har bemærket det.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’: Sådan har vi det med hinanden uden for programmet

Der er nemlig ifølge 'Ex on the Beach'-baben selv kommet nogle ekstra kilo på sidebenene, og det skyldes udelukkende, at hun er lykkelig forelsket, samt at coronaen jo har medført lidt flere timer på sofaen.

Alligevel kan Amanda ikke lade være med at hæfte sig ved, at hun ikke er en af de undervægtige piger, som man blandt andet kan se på Instagram. Selvom hun ved, at det ikke nødvendigvis er den rigtige måde for hende at se ud på.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i coronakarantæne

- Jeg genspejler mig i undervægtige piger. Sådan som jeg ser ud lige nu, det er sådan, som halvdelen af alle kvinder ser ud. Men det er frygteligt at tænke på, at bare fordi man har lidt fedt, så kan man ikke holde det ud. Det er skræmmende, at man ikke kan hvile i sit eget flæsk, slår hun fast.

Derfor vil Amanda i den nærmeste fremtid få taget en række ærlige billeder, hvor hun ikke står i de rette, gode vinkler. Hun har nemlig selv en masse unge piger blandt de 133.000, der følger hende, og mange af de piger spejler sig netop også i hendes udseende.

- Jeg vil tage nogle billeder, hvor det er, jeg er i en hverdag og sidder på sofaen. Nogle hvor man virkelig kan se, hvad jeg har på sidebenene. For det er der intet galt i. Jeg tror, det kommer til mig, når jeg står i det, siger Amanda.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i udlandet modtager hadebeskeder på nettet: Tænk jer om

Amanda gjorde også i sommeren 2019 op med perfekthedskulturen med en række billeder på Instagram.