Alexandra åbner op om Joachims blodprop: Det kom som et chok

Familien er lettet over, at prinsen så hurtigt er kommet sig.

Natten til lørdag d. 25. juli blev prins Joachim opereret for en blodprop i hjernen på Universitetshospitalet i Toulouse i Frankrig. I dag er prinsen tilbage i Cayx for at komme til hægterne ovenpå hændelsen, og kronprins Frederik er fløjet dertil for at vise sin omsorg.

At prins Joachim så hurtigt er i bedring efter blodproppen, er noget, der glæder hele hans bekymrede familie.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Uhyggelig sandhed bag telefonsamtale mellem Peter Madsen og kæreste

- Vi er meget lettede over, at H.K.H. prins Joachim nu er udskrevet fra hospitalet. Det hele kom som et stort chok for os, da vi jo netop havde afsluttet nogle fantastisk skønne feriedage sammen på Château de Cayx i forbindelse med prins Felix' fødselsdag, udtalte grevinde Alexandra i en pressemeddelse i sidste uge. Her afslørede hun også, at prins Joachim allerede dagen efter operationen kunne ringe til sine to ældste sønner, prins Felix og prins Nikolai, og berolige dem.

LÆS OGSÅ: Steffen fra ‘Landmand søger kærlighed’ deler stor nyhed

- Mine sønner har heldigvis løbende været i kontakt med deres far under indlæggelsen. Prinsen ringede selv til dem dagen efter operationen, hvilket betød utroligt meget for dem, fortalte Alexandra, der samtidig sendte en kærlig hilsen til sin eksmand, prinsesse Marie, prins Henrik og prinsesse Athena.

- Vi sender i dag, som alle de andre dage, mange varme tanker til hele familien i Frankrig.

LÆS OGSÅ: Linse er klar med nyt tv-program