Afsløring! Ikonisk reality-fyr med i ‘Ex on the beach’

Selvom det er tredje gang, realitystjernen medvirker i 'Ex on the Beach', har han aldrig oplevet noget så vildt.

Det er lige før, man ikke kan sige 'Ex on the beach', uden også at sige Jeppe Bøg Risager. For i sæson nummer 7, tjekker den garvede reality-deltager endnu en gang ind i luksusvillaen for at bidrage med en god portion underholdning. Det afslørede han på den røde løber til Reality Awards.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-fyr dropper programmet

23-årige Jeppe fra Kolding medvirkede for første gang i 'Ex on the Beach' i sæson 2, og i 2020 var han med i All Stars-udgaven, der foregik i Nordsjælland.

'Ex on the beach'-stjernen var slet ikke i tvivl om, at han skulle sige ja til at medvirke for tredje gang, da Discovery kontaktede ham.

LÆS OGSÅ: Nyt realitypar

- Jeg havde kun lidt overvejelser angående min skole. Men da jeg fik styr på det, var jeg da klar på at flyve, siger Jeppe, der til daglig læser en bachelor i e-handel.

Han tilføjer:

- Altså 'Ex on the beach' har ændret så meget for mig, så jeg vil altid sige ja til de søde mennesker hos Metronome og Discovery.

Man kan spørge sig selv, om det med to sæsoner på CV'et ikke kan gå hen og blive kedeligt at deltage, men for Jeppe er der stadig noget på spil, og derfor udelukker han heller ikke, at sæson 7 bliver den sidste.

LÆS OGSÅ: Jaffer taler ud om Bolette: Det piner mig

- 'Ex on the Beach' er ikke det samme uden mig, så nu må vi se. Det kan være, jeg har fundet en sød pige, lyder det.

LÆS OGSÅ: Amalie i sammenstød med 'Bagedyst'-Tobias