Ærlige Anna: Det er fucking hårdt

Coronapandemien sætter sine spor på realitybabens mentale velvære.

Anna Seneca fra 'Paradise Hotel' og 'Boss Ladies' lever af at være et forbillede for andre, men sommetider er hun nødt til at erkende, at tingene også er hårde for hende, og hun ikke altid selv kan finde motivationen frem i sig selv. Danmark har nu været lukket ned i to måneder, og realitybaben har svært ved at holde humøret oppe meget længere.

- Har i også dage, hvor det er ekstra svært at stå op? For så er i ikke alene. Og jeg synes faktisk, det er rigtig svært at erkende herinde. For jeg skal jo være hende den motiverende og glade coach, der hele tiden har svaret på alt til andre samt mig selv. Men for at være ærlig, så er det bare ikke sådan, det er. Og slet ikke lige nu, skriver Anna i et opslag på Instagram.

- Jeg synes, den er ekstra svær lige nu. Det er ikke sjovt mere. Lockdown fucker mentalt op. Og det påvirker sgu alt og alle. Det påvirker en selv, det påvirker på hjemmefronten, det påvirker psykisk og det påvirker fysisk. Alt er på spil, og det er fucking hårdt, indrømmer realitybaben.

LÆS OGSÅ: Tessie løsladt fra fængslet

Vigtigt at italesætte

Selvom hun gerne vil være positiv og sprede glæde og motivation i denne mørke tid, hvor hendes klienter og følgere har brug for det mere end nogensinde, så tror hun også på, at det kan hjælpe at tale højt om de psykiske konsekvenser, som pandemien medfører.

- Men jeg tror også, at det er vigtigt at være sårbar engang imellem og sige højt, når det gør lidt ekstra ondt. For vi er ikke alene. Og det kan faktisk være rart at få grubleri og ulidelige følelser og tanker ud af systemet, skriver hun og fortsætter:

- Jeg tror bare, jeg har haft brug for at komme ud med det her længe. For jeg føler tit, at jeg skal være eller vise noget, jeg ikke altid er. Jeg er også sårbar. Jeg har også dage, hvor jeg ikke kan komme op af sengen.

LÆS OGSÅ: Irina imponeret over Faustix

Se opslaget herunder, hvor Anna åbner op om sit humør under nedlukningen

LÆS OGSÅ: Merete Mærkedahl efter arbejdsmarathon: Jeg prøver at finde en hverdag