SE BILLEDERNE: Blændende bæltedyr

Her er et kig på seks royale kvinder, der mestrer kunsten at bruge brede bælter

Et bredt bælte kan forvandle ethvert outfit fra almindeligt til enestående. Det kan understrege taljen og skabe flotte silhuetter, hvilket gør det til et favoritvalg – også blandt de royale kvinder.

LÆS OGSÅ: Gentager succes: Lisbeth Østergaard bliver vært igen

Artiklen fortsætter under videoen...

Kostbare klæder

Dronning Mathilde, 51, er indbegrebet af elegance i sit outfit fra Natan, som hun har matchet med stiletter fra Gianvito Rossi. Den belgiske monark fremstår sofistikeret i en juvelbesat, blå nederdel kombineret med en v-hals bluse med lange ærmer.

LÆS OGSÅ: Chok for Anni Fønsby: Har mistet synet

Yndlingsmærke

Iført et sæt med tilhørende clutch fra yndlingsmærket Natan ser dronning Máxima, 53, fremragende ud. En oversized karrygul bluse og højtaljede bukser bliver elegant samlet med et bredt bælte, der tilføjer definition til det ellers posede sæt.

LÆS OGSÅ: Drama på 'Paradise': Hemmelige kys

Genbrugsfund

Dronning Mary, 52, er trukket i et genbrugsoutfit. Den hvide kjole er fra Mark Kenly Domino Tan, og hun har endnu engang kombineret den med et bredt, blåt bælte fra Max Mara. Men hvorfor også ændre på noget, der fungerer perfekt?

LÆS OGSÅ: Emil Midé i chok: Vi slap med skrækken

Fine kontraster

51-årige dronning Letizia har parret en hvid bluse med sine vide bukser fra Uterque, som hun til anledningen har stylet med et bredt, hvidt bælte, der skaber en flot kontrast. Lave pumps fra Nina Ricci fuldender det minimalistiske look.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-bejler afslører: Det var et væddemål

Sommersæt

I en blomstret kjole fra Odd Molly med stiletter fra Marzio og en clutch fra Quidam lyser kronprinsesse Victoria, 46, op. Et bredt, blåt bælte tilføjer et frisk touch til det sommerlige look og fremhæver svenskerens silhuet.

LÆS OGSÅ: Hovednavn aflyser Roskilde Festival: Nu giver hun en årsag

Spændt fast

Det er et yderst iøjenfaldende bælte med hele to spænder, som prinsesse Sofia, 39, har valgt at style sin kjole af mærket Andiata med. Kjolen har en knappet overdel, mens den slutter i et stort skørt, hvilket er med til at gøre den festlig med et strejf af retro.

LÆS OGSÅ: Oliver afslører: Derfor vil jeg ikke have en kæreste