Prins Christians store dag: Hård træning

Kronprins Frederik var med på sidelinjen og var ikke bleg for at presse sin søn.

Det kan være usundt at sidde stille bag en skærm og spille Counter Strike. Derfor får spillerne på det danske e-sportshold Astralis også fysisk træning, så de kan være i topform, når de deltager i kampe, der kan vare fra én til syv timer.⁣

Forleden var prins Christian, 14, inviteret til Astralis-holdes træningsdag på Royal Golf i Ørestaden. Her blev tronfølgeren udfodret sammen med spillerne Peter 'dupreeh' Rasmussen, 27, og Jakob 'JUGi' Hansen, 23, der begge er blevet mangemillionærer på at vinde e-sport-turneringer.

LÆS OGSÅ: Martinna skræmt af fødslen: Det bliver den sidste

Kronprins Frederik og prins Christian sammen med Jakob 'JUGI' Hansen og Peter 'Dupreeh' Rasmussen (Foto: Kongehuset).
Kronprins Frederik og prins Christian sammen med Jakob 'JUGI' Hansen og Peter 'Dupreeh' Rasmussen (Foto: Kongehuset).

Kronprins Frederik, der ledsagede prins Christian, kender værdien af hård, fysisk træning, når man på et splitsekund skal tænke klart og analysere, kommunikere og reagere under pres. Han var da heller ikke bange for at udfordre sin 14-årige søn til at få gode resultater.

- Din far er bedre end dig, til det dér, lød det, da Christian forsøgte at få kuglen balanceret gennem en Brio Labyrint.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-Jackie: Derfor er jeg ikke gift med Rasmus

Vendt tilbage til hverdagen

Tidligere på ugen vendte prins Christian sammen med sin lillesøster, prinsesse Isabella, 13, tilbage til Tranegårdskolen i Hellerup. Deres mindre søskende, de ni-årige tvillinger prins Vincent og prinsesse Josephine, kom tilbage i forrige uge.

- Jeg synes, at de har været gode til at håndtere det, der har været en meget anderledes hverdag. Men de er glade for at vende tilbage til alt det, de har savnet: undervisningen, deres kammerater, lærerne, frikvartererne – kort sagt et skoleliv, der giver den struktur i hverdagen, som børn har fundet ud af, at de sætter pris på, lød det i den forbindelse fra kronprinsesse Mary.

LÆS OGSÅ: Fra børnevært til 'X Factor'-vært: Jeg har mødt langt barnligere dommere end børn

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner: Jeg ser mig selv i Elvira