Mary festede med skandale-veninden i Danmark

Kronprinsessen fik for nyligt besøg af sin bedste veninde fra Australien.

Selvom der over flere omgange er blevet gisnet på, at kronprinsesse Mary slog hånden af sin bedste veninde, Amber Petty, på grund af de mange skandaler, som veninden har været involveret i, holder Mary stadig stædigt fast i kvinden, som hun delte ungdom med hjemme i Sydney.

LÆS OGSÅ: Loyal kronprinsesse Mary står ved sin skandale-veninde

Venskabet er så tæt, at Amber tog hele vejen fra Australien til Danmark for at fejre, at kronprins Frederik fyldte 50 år. Så da Mary slog dørene op til en gigantisk fest for sin mand under private former hjemme i Kancellihuset forrige lørdag, var Amber selvfølgelig på gæstelisten.

LÆS OGSÅ: Vildt forbrug: Kongehuset fyrer 129.160 kroner af hver dag

Den skandaleombruste veninde sørgede dog for at holde sig under radaren og blev ikke opdaget af fotograferne, der tog billeder af de mange prominente gæster, der var med til nattefesten på Fredensborg Slot.

Amber en ivrig festdeltager, der var glad for endelig at være tilbage i Danmark til lidt kvalitetstid med sin verdensberømte veninde.

LÆS OGSÅ: Line Baun misundelig på Alexandra: Bare det var mine bryster

LÆS OGSÅ: Margrethes tidligere hofchef ude i kulden

Ferie på Amalienborg

For Amber fløj ikke hele den lange vej udelukkende for at være med til at fejre Frederik. Efter den lange tur tog hun et længere ophold i Danmark, hvor hun efter alt at dømme boede hos Frederik og Mary på Amalienborg. Her var hun være en naturlig del af familien, for kronprinsparrets børn kender hende særdeles godt, efter at den kongelige familie sidste jul var hjemme i Marys Australien.

LÆS OGSÅ: Mary om Frederik: Han er en blød far

Her var Amber Petty med til de fleste af de ting, som familien foretog sig i Sydney og på Tasmanien, og derfor har alle fire børn et meget nært forhold til kvinden, der var deres mors brudepige.

Amber Petty har hjemme i Australien været udsat for en del kritik, fordi hun på et tidspunkt havde et forhold til en gift mand, der havde forbindelse til rockergruppen Bandidos. Hun deltog også i den australske udgave af 'Robinson Ekspeditionen', hvor hun blev fremstillet som en usympatisk strigle, ligesom hun chokerede ved at tage på sexmesse.

LÆS OGSÅ: Mary afslører: Sådan friede Frederik

Men Mary er ligeglad. Hun holder trofast fast i venskabet, der går tilbage til langt før, hun blev Danmarks kommende dronning.

Og for Amber var turen hjem til Mary perfekt. Amber Petty mistede for nylig sin far og har sikkert haft brug for at tale om sorgen med sin bedste veninde.

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe taber millioner

LÆS OGSÅ: Sarkofagen er klar: Dronningens sidste hvilested er på plads

Amber har også lagt et par billede på Instagram efter sin tur til København. Se dem nedenfor:

Starry starry day with @jo_rechner ⭐⭐⭐⭐⭐

Et opslag delt af Amber Petty (@missamberpetty) den

Don’t make me use these ? @sachastewart22 @kyliesouthall @scott_p_southall

Et opslag delt af Amber Petty (@missamberpetty) den

LÆS OGSÅ: Marys bedste veninde i sorg: Amber Petty har mistet sin far

LÆS OGSÅ: Første sommer uden Henrik: Margrethes ensomme ferie