Mary bekymret: Christians vilde fest

Der er ingen tvivl om, at billederne af den feststemte kronprins har fremkaldt bekymrede miner på Amalienborg.

Blot et par dage efter regeringen fremlagde et lovforslag, der skal sikre kronprins Christian syv millioner kroner i årpenge, kunne den unge tronfølger ses feste igennem ved en koncert i Forum på Frederiksberg.

Med en serie billeder dokumenterede Ekstra Bladet, hvordan han havde fået et bord dækket med ”vodka i en lysende flaske og italienske øl” i VIP-afdelingen foran scenen ved den danske dj-duo TooManyLeftHands' show på koncertstedet.

Og flaskerne fik bestemt ikke lov at samle støv, ligesom Christian, der går i 3. g på Ordrup Gymnasium, også slog sig løs på dansegulvet og virkelig nød det kvindelige selskab.

– På sin egen og særdeles festlige måde blendede han ind i mængden. Christian dansede, sang og plukkede de høje frugter, mens musik om alkohol og stoffer bragede ud af højtalerne. Kronprinsen kunne synge med på det meste, skrev Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: WHAT! Store ændringer i 'Sommerdrømme'

Artiklen fortsætter under billederne...

Kronprins Christian ses her på vej ud i det københavnske natteliv med sine venner i dagene efter sin 18-års fødselsdag.
Kronprins Christian ses her på vej ud i det københavnske natteliv med sine venner i dagene efter sin 18-års fødselsdag.

Plads til fejl

Der er ingen tvivl om, at billederne har fremkaldt bekymrede miner på Amalienborg.

Kongeparret er meget beskyttende overfor deres børn, ikke mindst dronning Mary, 52, der tidligere har tryglet om, at man skåner dem i teenageårene, som hun kalder ”meget transformerende og sårbare”.

Kronprins Christians 18-års fødselsdag blev fejret i oktober, mens hans to yngste søskende, prins Vincent og prinsesse Josephine, blev 13 år i januar. Og prinsesse Isabella fylder 17 år på søndag.

– Det er de år, hvor de begår fejl, og fejl er vigtige. Forhåbentlig kan man lære af dem og komme på rette vej. Så jeg håber, at de fortsat får friheden og pladsen til at lave de fejl og komme gennem de udforskende år, har dronningen tidligere sagt i et stort interview med den engelske avis Financial Times.

LÆS OGSÅ: Sebastian Bull om kæresten Asta: Vi er blevet en lille familie

Vil give alt

De afslørende billeder af kronprins Christian kommer uden tvivl til at gå verden rundt og bliver næppe de sidste, der bliver taget af den kommende konge i en festlig situation.

I sin meget roste tale i forbindelse med 18-års dagen sagde han lige ud, at fremtiden naturligvis ikke bliver fejlfri.

LÆS OGSÅ: WHAT! Så meget ligner datteren Cecilie Haugaard

– Selvfølgelig vil jeg gerne være den bedst tænkelige tronarving, men jeg kommer helt sikkert til at træde ved siden af. Det bliver måske ikke med huller i strømperne på mit første officielle besøg … far … men så bliver det noget andet. Jeg kan ikke levere perfektion, for hvad er perfektion overhovedet, men jeg kan love dedikation. Jeg vil give alt, hvad jeg har, og lære alt, hvad jeg kan, lovede han sin far og mor ved gallamiddagen på Christiansborg Slot.

LÆS OGSÅ: Lasse Rimmer i milliongæld: Dét sagde han til Line Hoffmeyer

Fætrene holdt lav profil

Mens kronprins Christian fyrede den af på dansegulvet, holdt grev Nikolai, 24, og hans lillebror, grev Felix, 21, lav profil.

Brødrene havde fået plads i et særligt område på scenen bag TooManyLeftHands, og her blev de hele aftenen. På et tidspunkt var Chrstian ifølge Ekstra Bladet oppe hos dem, men efter et par numre vendte han tilbage til sine venner nede på gulvet igen.

LÆS OGSÅ: Stjal 100.000 fra Sussi: Nu mødes de i retten

Avisen skriver, at kronprinsen høfligt viste sit VIP-armbånd til vagten, for at komme ind til dem igen.

Grev Nikolai under hans ophold i Sydney sidste år.
Grev Nikolai under hans ophold i Sydney sidste år.