Familien nød at fejre dronningen: Stemningen var god

Der var god stemning til dronningens fødselsdag, hvor hele familien var samlet.

Skårene efter titelkrisen i kongehuset er ved at blive klinket.

På uddannelsesdagen blev hun også inddraget i de mange
juridiske dilemmaer, som en indsatsleder ofte skal forholde
sig til under en brand.
På uddannelsesdagen blev hun også inddraget i de mange juridiske dilemmaer, som en indsatsleder ofte skal forholde sig til under en brand.

Prinsesse Marie, 47, ankom forrige mandag til Odeon i Odense for at deltage i Landsforeningen Autismes årlige konference – det første punkt på en række af gøremål, som prinsessens ophold i Danmark bød på. Her blev hun spurgt, hvordan stemningen havde været ved dronning Margrethes 83-års fødselsdag.

LÆS OGSÅ: WHAT: Derfor blev Rachel og familien udvalgt til ‘Årgang 0’

– Den var rigtig god, lød det kort fra en smilende Marie. Ved frokosten på Amalienborg var hele prinsefamilien for første gang samlet med dronningen og kronprinsfamilien, efter prins Joachims fire børn mistede deres prinsesse- og prinsetitler.

Og de to grene af den kongelige familie samles snart igen. Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary tager midt i maj til Paris for at deltage i grev Henriks konfirmation.

LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden i DR-hit: Nu er det slut

Fra den kommandopost, som lederne fra Brand og Redning
Sønderjylland og Beredskabsstyrelsen havde oprettet, var
Marie med til at styre redningspersonellets indsats.
Fra den kommandopost, som lederne fra Brand og Redning Sønderjylland og Beredskabsstyrelsen havde oprettet, var Marie med til at styre redningspersonellets indsats.

– Det bliver en meget rørende og festlig dag. Det er faktisk Henriks ønske at afholde konfirmationen i Paris, fordi han har været i Frankrig de sidste fire år, forklarede Marie de fremmødte medier.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen var plaget af skyld: Særligt råd ændrede alt

Udover konferencen i Odense var prinsesse Marie hjemme i Danmark for at deltage i undervisningsmoduler til indsatslederuddannelsen i Beredskabsstyrelsens Center for Uddannelse i Tinglev. Her blev hun også udnævnt til sektionsleder à la suite i Beredskabsstyrelsen.

Til sommer flytter prinsefamilien til USA fra Frankrig, og ifølge Marie glæder både komtesse Athena, 11, og grev Henrik, der fylder 14 i morgen, den 4. maj, sig.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche afslører nyt navn

– Det er et spændende kapitel, og vi glæder os rigtig meget til Washington. Det bliver et nyt liv, så det er meget spændende, fortalte hun.