Youssef Wayne Hvidtfeldts hårde tid: På stram diæt

Der var ingen tid til sjov og ballade, da Youssef Wayne Hvidtfeldt skulle træne op til sin rolle som fængselsbetjent i DR1-serien 'Huset'.

For at kunne indgyde den rette respekt i rollen som fængselsbetjent i DR1-serien 'Huset', kastede Youssef Wayne Hvidtfeldt, 35, sig ud i et hårdt program med fysisk træning og en stram diæt.

LÆS OGSÅ: Gustav har solgt sin virksomhed

Artiklen fortsætter under videoen med Johannes fra 'Robinson' 2023...

– Det var meget intenst, fordi jeg havde ikke særlig meget tid, inden optagelserne skulle starte, fortæller den 190 centimeter høje skuespiller, der allierede sig med en bodybuilder for at nå sit mål.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Paradise'-Lea skal under kniven

– Der var ingen sjov og ballade i de måneder, det stod på. Jeg trænede og spiste kylling og ris, fortæller han.

Som fængselsbetjenten Sammi i 'Huset'.
Som fængselsbetjenten Sammi i 'Huset'.

Under optagelserne, der fandt sted i det nedlagte Vridsløselille Statsfængsel, lærte han både tidligere indsatte og gamle fængselsbetjente at kende. Men Youssef Wayne Hvidtfeldt kunne også trække på bitre erfaringer, som en af hans egne venner havde gjort sig i deres ungdom.

LÆS OGSÅ: Karsten fik hjælp i 'Luksusfælden': Sådan går det i dag

– Jeg havde en kammerat, der røg ind under rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej. Han fik et par måneder. Af det, han har fortalt, er det der har siddet i mig i længst tid, at om aftenen og natten, kunne han høre de andre græde i deres celler. En masse mænd, der til daglig var stærke, brød sammen, når de var alene med deres tanker, siger han.

LÆS OGSÅ: Efter følgernes råd: 'Årgang 20'-deltager starter i udredning