Stjernernes favoritter: Uforglemmelige scener fra 'Badehotellet'

Med hele ti sæsoner og 64 afsnit, har der været masser af mindeværdige scener i 'Badehotellet'. Vi har bedt nogle af stjernerne, der indspillede dem, om at udvælge deres favoritter.

Ud af skabet

Mads Wille, 52, har et særligt forhold til scenen i sæson ni, hvor hans rolle, grev Ditmar, fortæller badehotellets gæster, at han er homoseksuel.

LÆS OGSÅ: Fik vildt tilbud under optagelserne: Jeg sagde ja med det samme

– Jeg synes, at det er en fantastisk monolog, der er blevet skrevet. Det var en fin scene at optage, og jeg kunne pludselig mærke, at der alligevel er gået ni år, hvor jeg har spillet ham som en mand, der var i skabet, fortæller Mads Wille.

Fnisede kvinder

Anette Støvelbæk husker særligt en scene fra første sæson af hitserien, hvor hun sammen med Anne Louise Hassing, 56, og Cecilie Stenspil, 44, skulle spille fuld.

LÆS OGSÅ: Badehotellets stamtræ: Familie på kryds og tværs:

– Vi havde en scene, hvor vi skulle spille, at vi havde drukket os halvsnaldrede, hvorefter vi nøgenbadede. På vejen hjem til hotellet, skulle vi gå og fnise. Voksne kvinder der var halvfulde og opførte sig som små piger. Det var enormt sjovt at lave, men også grænseoverskridende. For det er altid lidt tosset at skulle spille fuld, husker 56-årige Anette.

Horeunge

I sæson tre får Morten, der bliver spillet af Morten Hemmingsen, 43, at vide, at hans mor er Molly Andersen, der spilles af Bodil Jørgensen, 63. Han er født udenfor ægteskab, og er derfor en bortadopteret ”horeunge”.

LÆS OGSÅ: Anton Rubtsov vil giftes i København: Jeg elsker Danmark

– Det var meget markant. At det er mor og søn, vi har med at gøre. Det var virkelig et vendepunkt for Morten, fortæller skuespilleren, der heller ikke vidste besked før, scenen skulle optages.

Vendepunkt

Peter Hesse Overgaard, der har rollen som Hr. Aurland, husker særligt scenen fra sæson fire, hvor han sammen med hustruen Helene ligger i sengen. Her siger hun ”Godnat Edward”, da hun bag hans ryg har et forhold til Edward Weyse.

LÆS OGSÅ: Simon Stenspils vilde forvandling: Væk med håret

– Jeg var meget glad for den scene, hvor det går op for Aurland, at Helene har en affære med Hr. Weyse. Det blev et stort vendepunkt for min karakter, der før det havde været lidt til grin blandt de andre, forklarer Peter Hesse Overgaard, 69.