Sælger lejligheden: Thalia Pitzner trives i Tyskland

Nu kan tv-kendissens lejlighed blive din.

Thalia Pitzner har atter sat sin 118 kvadratmeter store herskabslejlighed på det mondæne Østerbro til salg.

Lejligheden, som hun købte i maj 2021, blev første gang sat til salg i november sidste år, men forsvandt hurtigt fra salgssiden hos ejendomsmæglerkæden Danbolig.

Noget tyder dog på, at man skulle have slået til dengang.

I sin tid lød prisen nemlig på 5.975.000 kroner, hvor udbudsprisen i dag ligger på 6.995.000 kroner.

Det betyder altså, at det potentielt kan blive en særdeles lukrativ handel for diamantdatteren, der købte lejligheden for 5,4 millioner kroner i 2021.

LÆS OGSÅ: Stopper i 'I hus til halsen': Efterfølger er allerede kendt fra tv

Til HER&NU uddyber Thalia Pitzner beslutningen om at sælge hyblen.

- Nu bor jeg i Tyskland og har ikke brug for at have sådan en kæmpestor lejlighed i København stående tom, fortæller hun og tilføjer:

- Lejligheden står snorlige, så det er nok bedre at få solgt den til nogen, der kan få glæde af den, i stedet for mig, som desværre ikke bruger den - selvom det skærer i hjertet at skulle sælge den. Men jeg tænker, det bliver godt.

LÆS OGSÅ: Emil Midé Erichsen giver opsang: Den fordom er jeg mest træt af

Selvom det er vemodigt at vinke farvel til den danske bolig, har den hesteglade tv-kendis god grund til at glædes: Hun har nemlig fundet sig godt til rette i det tyske.

- Jeg trives supergodt i Tyskland. Der er masser at se til med hestene og det går rigtig godt med dem, så det er dejligt og alt, hvad jeg havde håbet på, da jeg flyttede i første omgang.