Pernille Blume scorer nyt job

Den tidligere svømmer rykker op af bassinet og ind i kommentatorboksen på TV 2.

Tilbage i oktober meddelte Pernille Blume, at hun indstillede sin professionelle svømmekarriere. Dengang vidste hun dog ikke, hvordan næste kapitel skulle se ud.

- Jeg tager springet og tror på, at livet griber mig, og at jeg vil finde min vej mod noget ligeså meningsfuldt og spændende, ligesom svømning har været for mig, lød det fra Pernille.

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Jonas Vingegaard

Dengang lagde hun vægt på, at hun ville fortsætte med at følge med i svømning fra poolkanten, og dét må hun siges at gøre, for OL-guldvinderen kommer til at være ganske tæt på vandet den kommende tid.

På Instagram skrev hun nemlig i går, at hun fra i dag vil være kommentator på TV 2 til VM i svømning, der løber af stablen fra 23. til 30. juli i Japan.

- Jeg glæder mig utrolig meget til i morgen (søndag, red.), hvor VM i svømning går løs. Det bliver ikke den helt samme VM-deltagelse fra min side den her gang, men jeg vil stadigvæk være "at finde" til VM, bare fra kommentatorboksen, skriver Pernille på sin story.

Pernilles mand, Florent Manaudou, er en fransk mandlig svømmer, der ligesom hende selv også kan prale af en guldmedalje fra OL, og modsat hende er han stadig at finde i vandet.

- Kæmpe meget held og lykke til de danske svømmere. Jeg hepper på jer! Og selvfølgelig også held og lykke til min egen mand, som også skal i ilden ved VM, afslutter den tidligere 'Vild med dans'-stjerne.

LÆS OGSÅ: Silas Holst har altid skjult sønnens ansigt: Nu bliver det vist frem