Nu reagerer Pernille Blume på Ottesens shitstorm

Nu sætter 'Vild med dans'-deltager og svømmer Pernille Blume ord på den mobbesag, som er rullet siden Jeanette Ottesen udgav sin bog 'Fri'.

27-årige Pernille Blume har til nu ikke ønsket at udtale sig om de beskrivelser af mobning, som man kan læse i Jeanette Ottesens erindringsbog 'Fri'. Men nu kommenterer hun for første gang på bogen.

Artiklen fortsættes under videoen med Morten Kjeldgaard og Pernille Blume...

- Jeg ønsker ikke at gå ind i de konkrete afsnit om min person, i Jeanette Ottesens bog; 'FRI', og/eller kommentere på hendes opfattelse eller mening om mig. Jeg står 100 procent inde for, hvem jeg er, og de resultater jeg med stor glæde og stolthed har opnået, siger svømmeren og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Lotte Friis chokeret over mobbe-afsløring: Nu aflyser Jeanette Ottesen alt

- De mennesker jeg omgiver mig med i dag, er folk der støtter mig, og vil mig det bedste. Jeg elsker min sport, og de oplevelser den indtil videre har givet mig. Det er mit største håb, at min sportsgren vil motivere og inspirere den nuværende og kommende svømmegeneration.

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen afslører: Så mange har beholdt deres ‘Boligkøb i blinde’-hus

Den 21. oktober blev Jeanette Ottesens bog udgivet, og her fortalte hun om at være en del af en klike, der nådesløst mobbede Lotte Friis, 33, under træningen i Det Nationale Træningscenter i Bellahøj. I bogen undskylder hun. Hun vælger dog, at fortælle detaljeret om hvordan og hvorfor mobningen fandt sted:

– Det kan være noget med, at hun har en stor numse, at hun ikke vejer det, hun skal, at hun er tyk, måden, hun svømmer på, tøjet, hun går i, eller svømmebrillerne, hun svømmer med, skriver Ottesen blandt andet i bogen, og giver samtidig Friis skylden for mobningen.

LÆS OGSÅ: Frederik afslører nye ‘Robinson’-hemmeligheder: Produktionen var ikke glad

– Lotte siger aldrig stop. Hun er et klassisk mobbeoffer, for hun gør det ikke nemt for sig selv. Hun lader bare stå til, så hun efterhånden bliver en, man automatisk griner ad. Det bør ikke være sådan, og det er ikke fedt at sige, men sådan er det desværre. Lotte er en speciel type, hun er en ”Fedtmule”, som mange gange kommer til at lave ufrivilligt sjove ting.

Da uddraget af bogen blev offentliggjort, rev det op i det gamle traume for Lotte Friis. Derudover anede Lotte Friis ikke, at Jeanette Ottesen havde skrevet om hende. Hun havde forinden modtaget et opkald med en personlig undskyldning for fortidens mobning, men hun var ikke blevet fortalt, at forløbet ville blive nøje gengivet i bogen.

– Jeg er uforstående overfor, hvorfor min historie skal fortælles, uden at jeg har accepteret det eller kommet med inputs til det, lød det blandt andet.

Ottesen har siden været ude og undskylde.

Pernille Blume danser i aften en jive med Morten Kjeldgaard i 'Vild med dans - Knæk Cancer'.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne afslører utroskab