Mads Pedersen i Jayco Herald Sun Tour i 2018
Mads Pedersen i Jayco Herald Sun Tour i 2018

Mødte sin hustru i gymnasiet: Her er Mads Pedersens store kærlighed

Cykelstjernens hustru har været en støtte gennem mange år.

Tænder man for tv'et søndag, bliver man mødt af lyden af cykelhjul på asfalt og hujende publikum, mens farverige cykelryttere har gang i det prestigefyldte løb Flandern Rundt. Og her kan man heller ikke undgå at høre Mads Pedersens navn.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Mark afslører: Det er slut

Artiklen fortsætter under videoen...

Det belgiske cykelløb er et af sæsonens helt store højdepunkter for den tidligere verdensmester, men han fik sig noget af en hård start, efter han i onsdags var involveret i et stort styrt, hvor han efter et intenst møde med asfalten kun slap med skrækken og et par hudafskrabninger.

Det er dog ikke kun karrieren, der kører på hjul for den 28-årige rytter. Også kærlighedslivet synes til at køre ganske stabilt, og her finder han stor støtte i hustruen Lisette Dam Jørgensen, der har været ved hans side i mange år.

LÆS OGSÅ: Pitzner har tabt retssag

Artiklen fortsætter under billedet...

Mads Pedersen og Lisette Dam Jørgensen til 'Sport 2019'
Mads Pedersen og Lisette Dam Jørgensen til 'Sport 2019'

Parret mødte nemlig hinanden tilbage i gymnasiet, og to år senere fandt de melodien sammen. I 2019 kunne Mads Pedersen så både fejre en VM-titel i landevejscykling og kærligheden til sin udkårne, da parret blev gift med hinanden i efteråret.

De seneste år har Mads Pedersen da også markeret bryllupsdagen med billeder fra parrets bryllupsdag på sin Instagram.

- Glædelig årsdag til os, min elskede. Tak for at holde mig ud endnu et år, elsker dig til månen og tilbage (oversat fra engelsk, red.), skrev han for et halvt år siden, hvor de kunne fejre at have været gift i fire år.

- Vi går stadig nye eventyr i møde - glædelig årsdag, min elskede! Tak for tre fantastiske år, lad os se frem til mange flere. Jeg elsker dig (oversat fra engelsk, red.), skrev han i 2022.

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens farlige ferie: Trodsede terrorfare

Artiklen fortsætter under opslagene fra Mads Pedersens Instagram...

I nogle år boede ægteparret sammen i Holbæk med deres to hunde Walter og Carlo. Derfor var det da også stort, da Mads Pedersen kunne køre igennem sin hjemby tilbage i 2022, da Tour de France lagde vejen forbi den sjællandske by. Her var hustruen da også en stor støtte.

- Min bedre halvdel. Sikke en oplevelse at se dig i Tour de France i Danmark. Jeg tager alle de kram og kys, jeg kan få, og jeg tager også nogen på forskud til den næste måned. Jeg hepper på dig (oversat fra engelsk, red.), skrev Lisette dengang på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-stjerne er blevet far

I efteråret 2022 rev parret dog teltpløkkerne op af den danske jord og flyttede til Zürich i Schweiz.