Tinka Julemusical, Pressemøde Tivoli
Tinka Julemusical, Pressemøde Tivoli

Magisk musical: Tinkas juleeventyr vender tilbage

TV 2-hittet 'Tinkas juleeventyr' vender tilbage som musical i Glassalen i Tivoli.

TV 2-julekalenderen 'Tinkas juleeventyr' blev hurtigt et kæmpe hit blandt danskerne, og nu kan du glæde dig til at Tinka og resten af de elskede karakterer vender tilbage.

Artiklen fortsætter under videoen:

Denne gang er det dog på de skrå brædder, hvor et stjernespækket cast - bestående af blandt andre Birthe Kjær, Szhirley, Johannes Nymark, Martin Bo Lindsten og Kasper Leisner - vil fremføre fortællingen i en storslået musical.

Det blev afsløret torsdag formiddag til et pressemøde på musicalen 'TINKAS JULEEVENTYR' i Tivoli.

Det betyder også, at Birthe Kjær vil gøre comeback på musicalscenen efter 10 år, hvor hun skal spille farmoren Maja, der elsker jul.

LÆS OGSÅ: Christiane løfter sløret for babynavne

Og det er en rolle, som den 75-årige sangerinde glæder sig til at spille.

- Jeg er rigtig glad for at blive udfordret. Det er en rolle jo for mig, fordi jeg ikke er særlig garvet i skuespil, så det er selvfølgelig en udfordring, fortæller Birthe Kjær til HER&NU, der har taget tre måneder ud af sin koncertkalender for at være med i forestillingen.

Den 47-årige sangerinde Szhirley indtager rollen som Tinkas plejemor Nille, og 35-årige Johannes Nymark ses i rollen som nissen Fileas, der er den magtglade kongesøn.

Hvis du er fan af 'Tinka'-universet, så ved du også, at Martin Bo Lindsten har spillet Lasses far, Mikkel, i alle tre 'Tinka'-julekalendere, og i musicalen vil han indtage selvsamme rolle.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen hylder afdød datter

Det bliver 48-årige Kasper Leisner, der skal spille rollerne som nissen Storm og nisserens konge Gobbe i det eventyrlige stykke.

Forestillingen har premiere torsdag den 21. november 2024, hvor du kan glæde dig til en masse sange, der er skrevet af Burhan G i samarbejde med Sarah West.

LÆS OGSÅ: TV 2 klar med nyt vildt datingprogram

Du kan købe billetter til forestillingen den 4. november klokken 10.00.

Se det stjernespækkede cast herunder:

TinkaJulemusicalPressemødeTivoli
TinkaJulemusicalPressemødeTivoli