Mads om Sofies første kys: Det kunne have været mig

Mads Hansen har et godt øje til Sofie, så at det ikke er ham, der fik det første kys, gør naturligvis nas.

Mads Hansen, der er en af de mange bejlere i TV 2-programmet 'Bachelorette', havde fra start et godt øje til Sofie, og som dagene går, spidser stemningen også til i huset hos mændene, da flere har gode dates med kvinderne.

LÆS OGSÅ: Peters egen taktik: Derfor undgik han Lissa

I dagens afsnit bliver de første kys uddelt. Mens Lissa kysser med Andreas H, så opstår der god kemi mellem Sofie og Daniel, hvis læber også mødes på daten.

Da Andreas H og Daniel kommer hjem fra deres dates, fortæller Andreas straks den glædelige nyhed, mens Daniel er mere tilbageholden. Der går dog ikke lang tid før, han også er nødt til at lægge alle kortene på bordet - til Mads' store ærgrelse.

- Det var ikke så sjovt at få den besked, at det første kys var givet, fortæller Mads og mener selv, at han kunne have gjort mere for, at det første kys var blevet tildelt ham.

- I torsdagens afsnit havde jeg måske muligheden for at kysse med Sofie, men jeg havde simpelthen ikke nosser nok til at gøre det, fordi der sidder kameraer, og hele Danmark kigger på. Jeg følte, der skulle være lidt mere samtykke, og jeg tog ikke chancen, da jeg ikke ville lave en Peter og blive afvist, fortæller Mads til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Åben krig mellem 'Forsidefruer': Vi ses i retten!

Mads havde dog ikke været beskeden foruden.

- Jeg havde det meget godt med, det kom ud. Det giver jo en idé om, at kvinderne nu også tænker, at det er en mulighed, så hvis kemien er der, er der åbnet op for ballet, og så er der en mindre chance for, man ligner en kæmpe idiot på fjernsyn.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: 'Ex on the Beach'-deltager hastet på hospitalet