Lukas afslører: Meget vildere denne gang

Der er lagt i ovnen til et brag af en sæson

20. sæson af 'Paradise Hotel' står for døren, og den byder på en række kendte ansigter. Et af dem er Lukas Holst, som var med i 'Paradise' sæson 2, og han lover, at den nye sæson bliver meget vildere end hans første sæson.

LÆS OGSÅ: Lasse Rimmer om turbulent forhold: - Det var aldrig mig, der ikke gad

- Den her gang var der mange flere mennesker, jeg kunne snakke godt med og havde en fed vibe med. Det er jo altafgørende for at have en god oplevelse. Og så var der skruet op for dramaet, det var måske nogle større personligheder, der var med, fortæller Lukas til pressedagen på den nye sæson og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen afslører: Ikke færdig med operationer

- Der var noget mere smæk på festerne, der var noget mere alkohol. Det var den der gode gamle fede følelse, man også selv havde set på fjernsyn, da man var lidt yngre. Den her gang der føler jeg, jeg har fået the real deal.

Ikke en fordel at Victor og Lukas kendte hinanden

Lukas har fået fornøjelsen af at dele begge oplevelser med sin gode ven Victor, men venskabet viste sig ikke at være en fordel i den nye sæson.

LÆS OGSÅ: Charlotte Bøving i slem ulykke: Indlagt i Østrig

- De andre deltagere havde lige nøjagtig nået at se min og Victors sæson, det var den seneste sæson de havde set. Så dengang mig og Victor kommer ind, har de fresh in mind mit og Victors forhold, hvordan vi har spillet, alt vi har sagt i sync. Jeg føler nærmest allerede, de var inde i hovederne på os fra starten til at starte med. Så det var en udfordring at komme ind anden gang, det var sværere, end det var første gang, afslører Lukas.

LÆS OGSÅ: Sille afslører: Har droppet det

Derfor var han nødt til at ændre spillestil og kunne ikke være på samme måde, som man havde set på tv i 'Paradise'

- Jeg gjorde mig lidt nogle tanker om, at første gang var jeg meget frembrusende og ville gerne styre det hele, og jeg var jo bevidst om, at når jeg kom ind anden gang, så havde de jo lige set min sæson og vidste godt, hvad jeg var for en type, så jeg blev nødt til at skrue lidt ned for alt det der, fortæller Lukas og tilføjer:

- Og så vidste jeg godt, jeg blev nødt til at tage noget afstand fra Victor, for hvis vi kom ind som sådan en united front, så ville vi blive kylet ud med det samme. Så der blev man nødt til at skrue lidt på det, så det bliver spændende. Både mig og Victor var meget indforståede med, at vi kunne ikke rende rundt op og ned ad hinanden som i første sæson.

LÆS OGSÅ: Heino afslører tv-snyd i 'Forræder'

Lukas slår fast, at den 20. sæson klart er den fedeste af de to sæsoner, som han har været med i.