Kylie Jenner (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)
Kylie Jenner (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

Kylie Jenner bekræfter skønhedsoperation: Det har hun fået lavet

Nu bekræfter realitystjernen de rygter, der længe har floreret - og hun fortryder, at hun overhovedet fik foretaget indgrebet.

Gennem årene har Kardashian-klanens udseende været et vidt omdiskuteret emne, og særligt Kylie Jenner har trukket overskrifter. Har hun fået lavet læber? Bryster? Numse?

LÆS OGSÅ: Vingegaard siger farvel til millioner

Artiklen fortsætter under videoen...

Kylies ansigt har været at finde på skærmen, siden hun var ni år gammel, og i 2014 blev hun - og særligt hendes pludseligt større løber - for alvor et mål for spekulationerne. I flere år benægtede hun, at de var blevet lavet, men i 2018 stod hun endelig ved sit valg og bekræftede, at hun havde fået filler, og at hun ikke fortrød det.

Læberne er dog ikke det eneste, som 25-årige Kylie har fået lavet. Men det er det eneste, hun ikke fortryder.

I mange år forretningskvinden hårdnakket afvist, at hun skulle have fået lavet sine bryster. Indtil nu.

I det seneste afsnit af 'The Kardashians' har Kylie en samtale med sin bedste veninde Anastasia ”Stassie” Karanikolaou. Her afslører hun, at hun har fået lavet bryster - og hvornår.

- Som du ved, fik jeg lavet mine bryster før Stormi (Kylies datter, red.). Jeg troede ikke, at jeg skulle have et barn, når jeg var 20. De (brysterne, red.) helede stadig, fortæller Kylie, der fik brysterne lavet som 19-årig.

LÆS OGSÅ: Irina afslører stor beslutning: Det er slut

Fortryder det

Influenceren er heller ikke rej for at indrømme, at hun fortryder, at hun fik dem lavet - særligt før hun fik børn.

- Jeg havde smukke bryster, naturlige bryster. Bare flotte. Perfekt størrelse. Og jeg ville tydeligvis ønske, at jeg aldrig havde fået dem lavet til at begynde med. Jeg vil anbefale alle, som overvejer det, til at vente til efter, de har fået børn.

Kylie har sammen med Travis Scott børnene Stormi Webster på fem og Aire Webster på halvandet. Hun fortæller, at det ville gå hende på, hvis særligt hendes datter traf de samme valg som hende selv.

- Jeg har også en datter, og jeg ville blive ked af det, hvis hun ville gøre noget ved sin krop som 19-årig. Hun er det smukkeste nogensinde. Jeg vil gerne være den bedste mor og det bedste eksempel for hende. Jeg ville ønske, jeg kunne være hende og gøre det hele anderledes, for jeg ville ikke ændre på noget som helst.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten har fået svar på prøverne: Det fandt lægerne