Klubien nyder livet med Trine og børnene: Jeg glæder mig hver dag

På sit nye album 'Wonderland' kommer Jørgen Klubien med en kæmpe kærlighedserklæring til sin hustru, Trine.

Hele sit liv har Jørgen Klubien søgt smilet og glæden, og det har han tænkt sig at blive ved med.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Løvens Hule'-stjerne bliver minister

Artiklen fortsætter under videoen...

Det gode humør kan også høre på hans nye album, 'Wonderland', som han åbner med en sang, der er en kæmpe kærlighedserklæring til sin hustru.

LÆS OGSÅ: Ole Lemmeke ramt af sygdom

– Den er skrevet til min Trine om, hvor meget jeg egentlig sætter pris på vores liv sammen. Vores tre skønne børn er på tærsklen til at blive voksne, og derfor kan Trine og jeg nu igen gå lidt mere ud alene. Det er bare en beskrivelse af vores dejlige liv, egentlig, fortæller Jørgen, 65, der har været sammen med Trine, 51, i over 10 år.

Jørgen med sine børn
Louis, 22, og Frederikke,
20. Derudover har Trine
sønnen, Miles på 18.
Jørgen med sine børn Louis, 22, og Frederikke, 20. Derudover har Trine sønnen, Miles på 18.

Parret bor i Los Angeles, hvor han arbejder med animation, men også hjælper med at bringe buketter ud fra Trines eksklusive blomsterforretning. Her bliver der tit lavet buketter til stjerner som Katy Perry, Rihanna, Kardashian-familien og legender som Billy Crystal.

LÆS OGSÅ: 'Love is blind'-par afslører: Baby på vej

– Hun har mange ordrer igen efter Hollywood-strejkerne er slut. Jeg er meget imponeret over hende. Hun har en fantastisk energi og stor succes som iværksætter. Albummet er egentlig også en ny buket blomster. Så kan jeg bruge dem til at blande buketten med nye og gamle blomster, når jeg er ude at spille, ler Jørgen, der aldrig har sluppet sine store hits.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Vivi taler ud om voldeligt forhold

– Det er både en forbandelse og en velsignelse. Men hellere det end ikke at have skrevet ”Kom tilbage nu”, som folk jo stadig forventer at høre. Denne gang har jeg forsøgt at lave nogle sange på dansk, som varer tre minutter og måske kan blive spillet i radioen. Nogle gange går der nogle år, før en ny sang finder sit publikum. Det kan jeg godt bliver overrasket over ved koncerter, hvor jeg ser, at der pludselig er nogen, der synger med.

Bliver ved

Udover at have det sjovt med det, han laver, har Jørgen taget en regel til sig, som 93-årige Clint Eastwood har, for at holde sig i gang.

LÆS OGSÅ: Prins Christian er nomineret til stor pris

Parret bor i den lille by
Montrose i bjergene
nord for Los Angeles.
Parret bor i den lille by Montrose i bjergene nord for Los Angeles.

– Han siger, at når ”den gamle inde i ham” banker på om morgen, så lukker han ham bare ikke ind. Det har jeg også skrevet en sang om til det nye album. Jeg holder fast i nogle af de ting, jeg synes er sjove og hyggelige. De samme ting som jeg egentlig syntes var sjove og hyggelige, da jeg var 14-15-16 år. Det at spille lidt musik og lave lidt film, siger Klubien.

LÆS OGSÅ: Simon afslører: 'Robinson' kostede mig mit job

I det hele taget glæder han sig fuldt ud til igen at komme ud med sit band.

– Jeg synes, der er noget romantisk over stadig at kunne udgive en vinylplade. Der er ikke særligt mange penge i at lave det. Det er lidt filantropisk. Man sender noget ud og prøver stædigt at blive ved med at være til stede og tilbyde sig selv med at komme ud og spille. Jeg er godt klar over, at der er så mange om buddet. Det er op ad bakke for at komme til fadet. Men jeg prøver at lade være med at tænke for meget på alt det der støj og laver bare det, der er hyggeligt. Så må vi se, hvor det lander, slutter han med et smil.

LÆS OGSÅ: Thalia Pitzner indrømmer: Savner Danmark