Familien Heick konfirmation 2023
Familien Heick konfirmation 2023

Keld og Hilda fejrede barnebarnet: Stolte af Storm

Storm fik en pæn pengegave af mormor og morfar.

Keld og Hilda Heick var ikke uden grund ved at revne af stolthed over barnebarnet Storm, 14, efter hans konfirmation i Sorgenfri Kirke.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch jubler: Drømmen er gået i opfyldelse

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Keld og Hilda overrasker i Nykøbing Falster Revyen.

Under højtideligheden skulle han selv tage ordet og fortælle et afsnit af biblen. Det klarede han helt perfekt og uden spor af nervøsitet. For Storms mormor og morfar, der begge er 77, var højtideligheden et friskt pust i forhold til deres egne konfirmationer for mere end 60 år siden.

LÆS OGSÅ: Ups! Annette Heick deler pinligt øjeblik

– Åh, fuldstændig. Det var meget anderledes. Det var meget stift og meget alvorligt, da vi blev konfirmeret. Her var det rigtigt på de unges betingelser og passer til den måde, de lever på i dag, fortalte Hilda, der ligesom Keld var meget begejstret for, at Andreas Odbjergs opløftende ”Hvad skal verden med sådan en som mig?” var blandt sangene.

Artiklen fortsætter under billedserien...

Konfirmanden med sin bror, forældre og bedsteforældre. Til
venstre Linda Vollmer, 72, og hendes mand, Michael, 63, og til
højre Keld og Hilda Heick.
Konfirmanden med sin bror, forældre og bedsteforældre. Til venstre Linda Vollmer, 72, og hendes mand, Michael, 63, og til højre Keld og Hilda Heick.
Soltheden lyste ud af både Keld og Hilda.
Soltheden lyste ud af både Keld og Hilda.
Soltheden lyste ud af både Keld og Hilda.
Soltheden lyste ud af både Keld og Hilda.
– Det var rørende. Jeg sad og tudede, fortalte Jesper
Volmer, 49, efter højtideligheden. Han og Annette
blev i 2001 gift i kirken, og her er begge deres sønner også døbt.
– Det var rørende. Jeg sad og tudede, fortalte Jesper Volmer, 49, efter højtideligheden. Han og Annette blev i 2001 gift i kirken, og her er begge deres sønner også døbt.
Både Storm og hans
storebror Eliot har arvet
det musikalske talent.
Snart skal 19-årige Eliot også give koncerter
med Keld og Hilda.
Både Storm og hans storebror Eliot har arvet det musikalske talent. Snart skal 19-årige Eliot også give koncerter med Keld og Hilda.

Festen blev holdt hjemme i haven, hvor der var sat telt op til de 65 indbudte gæster, som skulle have kronhjort fra egen jagt. I sit grønne sæt lignede konfirmanden da også nærmest selv en jæger, og det var helt bevidst, at han skilte sig ud i tøjet.

LÆS OGSÅ: Vinderne af 'Først til verdens ende' afslører: Det så du ikke på tv

– Alle de andre tager det klassiske blå jakkesæt og nogle hvide sko. Jeg var i Herrernes Magasin for nylig og kiggede på lidt forskelligt, og så endte jeg med at vælge det her fede jakkesæt, fortalte Storm, der efterfølgende også har fået en plads i tøjbutikken ved Nørreport Station, når han midt i juni skal i i erhvervspraktik.

Men selvom Storm er trådt ind i de voksnes rækker, er det ikke alt, han får lov til at bestemme. Hans mor har nemlig en finger med i spillet, når det kommer til brug af konfirmationspengene.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor hastet på hospitalet

– Han får det samme som sin storebror. Jeg tror ikke, han får lov at bruge dem. Da hans mor så storebrors gave, gav hun ham de 1.000 kroner og satte resten ind på en konto, hvor de står, til han er 21, afslørede Hilda