Jesper Buch (Foto: Per Arnesen/DR)
Jesper Buch (Foto: Per Arnesen/DR)

Jesper Buch jubler: Drømmen er gået i opfyldelse

Hårdt arbejde betaler sig, det er Jesper Buchs datter et levende bevis på.

For nogle måneder siden afslørede Jesper Buch, at hans yngste datter, Olivia, havde en stor drøm. Hun ville gerne være balletdanser på Det Kongelige Teater.

LÆS OGSÅ: Gjorde vild entré i 'Bachelorette': Sådan er det gået siden

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mette fortæller om 'Gift ved første blik'

Det er dog bestemt ikke noget, man kommer sovende til, så de seneste måneder har hun knoklet. Men det hårde arbejde har båret frugt, det afslører Jesper Buch med et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter mødet med fyrene: Skuffelse hos Mette og Julie

- For 6 måneder siden kom min lille datter og fortalte mig, at hendes drøm var at gå på Den Kongelige balletskole. Drømme er vigtige, og vi støtter op, men navigerede så godt vi nu kunne efter at have googlet, at det er virkeligt virkeligt svært at komme ind. For få uger siden var der audition - en skøn oplevelse, skriver den stolte far og forstætter:

LÆS OGSÅ: Mads forklarer: Sådan er mit forhold til Josefine

- Havde ikke lige regnet med at hun blev udvalgt til at skulle komme til næste fase, som var 5 dages balletundervisning. Havde så slet ikke regnet med at hun skulle videre til fysio screening. Og idag for en time siden havde jeg bestemt heller ikke regnet med at få en medelelse om, at min datter er optaget på Den Kongelige Balletskole med start i august 2023.

Se hele det søde opslag, hvor Jesper Buch ikke lægger skjul på sin stolthed, herunder: