Kæmpe drama i 'Forræder': Kunne ikke trække vejret

Det er ikke alt, hvad der sker på Hvedholm Slot, hvor 'Forræder'-optagelserne finder sted, seerne får indblik i.

Efter en dramatisk omgang ved det runde bord blev Tinus i aftenens afsnit forvist, da han fik størstedelen af stemmerne - dog kun én stemme mere end atleten Sara Slott.

Derfor kunne det hele - måske - have set anderledes ud, hvis Melissa Bentsen havde taget daggerten, som altså giver indehaveren mulighed for at afgive dobbeltstemme, i brug.

Hvad man som seer ikke ved, er nemlig, at Tinus godt var klar over, at daggerten var i Melissas varetægt. Det bekræfter begge parter overfor HER&NU/Realityportalen.

Af den grund gjorde drag-artisten da også alt, der stod i sin magt, for at få influenceren til at trække trumfkortet, da stemmerne på ham hobede sig op.

LÆS OGSÅ: ‘Alene i vildmarken’-deltagere afslører: Kender hinanden hjemmefra

- Jeg prøvede at sende hende rigtig mange øjne henover bordet, og hun sad og kiggede stift ned. Hun skulle bare ikke have øjenkontakt med mig, for hun kunne godt se, at det var ikke helt fint. Og så røg jeg på den bekostning, fortæller Tinus og tilføjer:

- Jeg ved jo ikke, om det havde ændret noget, men jeg ved, at jeg var kommet til hægterne, hvis Melissa havde smidt den skide daggert.

- Det gjorde vildt ondt

Ved det runde bord mærkede Melissa godt Tinus' insisterende blik - men det var med fuldt overlæg, at hun ikke lod sine øjne møde hans.

- Jeg tror aldrig i mit liv, jeg har haft det så dårligt, som jeg havde det, da jeg sad der. Jeg kunne godt mærke, han kiggede på mig, og hele min krop rystede så meget, at jeg nærmest ikke kunne trække vejret, fortæller den 26-årige influencer og fortsætter:

- Jeg vidste, jeg kunne gøre noget, men jeg vidste også, jeg ikke kunne gøre nok. Man ved jo aldrig, men jeg havde tænkt alt igennem.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sover ikke sammen

Ved stemmelighed skal deltagerne nemlig ud i en omstemning, og her er Melissa overbevist om, at daggerten ikke havde spillet en rolle.

- Jeg havde en klar idé om, at udfaldet ville være det samme, uanset om jeg lagde daggerten eller ej, og jeg havde ikke lyst til at sætte mig selv i fokus, lyder det fra Melissa, der tilføjer:

- Selvom det gjorde vildt ondt, og jeg var virkelig ked af det, følte jeg stadig, jeg skulle følge min intuition. Og det gjorde jeg. Jeg føler ikke, jeg kunne have reddet ham, selvom jeg for alt i verden ville ønske, jeg kunne.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie scorer nyt job

Selv forstår Tinus da også godt Melissas beslutning - faktisk tror han, han havde gjort det samme, hvis han var i hendes sko.