Johannes Nymark fanget i et spil: Sjovt og intenst

Det var svært ikke at leve sig 100 procent ind i det nervepirrende spil for Johannes Nymark.

Johannes Nymark er blandt de 18 kendisser, der har takket ja til at spille med i underholdningsprogrammet 'Forræder', der netop nu kører på TV 2.

LÆS OGSÅ: LIVE FRA RETTEN: I dag falder der dom mod Robert Hansen

– Man var jo nærmest dag og nat fanget i et forvokset brætspil, hvor man var en levende brik. Det var skide hårdt, enormt intenst, men også vildt sjovt, forklarer den 37-årige skuespiller.

Privat er Johannes
Nymark kæreste med
udviklingskoordinatoren Jeppe Christoffersen. Parret bor i
et stort hus sammen
med blandt andre
Johannes Nymarks
eksmand, Silas Holst,
som han har to børn
sammen med.
Privat er Johannes Nymark kæreste med udviklingskoordinatoren Jeppe Christoffersen. Parret bor i et stort hus sammen med blandt andre Johannes Nymarks eksmand, Silas Holst, som han har to børn sammen med.

– Jeg har altid gået rigtig meget op i spil. Både i sociale sammenhænge, men også i skolen. Så det var et godt udgangspunkt, og jeg kunne simpelthen ikke takke nej.

LÆS OGSÅ: Regitze og Karsten fra 'Fede forhold': Det har reddet vores liv sammen

Som skuespiller ville nogen mene, at Johannes havde en lille fordel i det forræderiske spil, da han er mester i at påtage sig forskellige roller, men det faktum forsøgte han rent strategisk at nedtone.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen om voldsepisode: Hun gik amok

– Jeg forsøgte at påtage mig rollen som den, der er god til at være social og hyggesnakke. Så jeg gjorde mindst muligt opmærksom på, at jeg faktisk også godt kunne være god til at spille en rolle i selve spillet, fortæller skuespilleren, der medgiver, at det var svært ikke at leve sig 100 procent ind i det nervepirrende spil.

– Det var virkelig spændende. Jeg sad på værelset og skrev noter ned i min spilmanual. Det var et relativt kompliceret spil, og jeg var også nødt til at bruge hovedet, griner Johannes.

18 kendisser
spiller med i 'Forræder', der
bliver styret
med hård hånd
af spilleder Lise
Rønne, 44. Se
programmet
hver fredag kl.
21.10 på TV 2.
18 kendisser spiller med i 'Forræder', der bliver styret med hård hånd af spilleder Lise Rønne, 44. Se programmet hver fredag kl. 21.10 på TV 2.

Lærte noget af programmet

Også da han vendte hjem igen, havde han de første par dage svært ved at lægge oplevelsen fra sig.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Der var en mening med ulykken

– Da jeg tog hjem derfra, tænkte jeg virkelig, at jeg skulle huske den her oplevelse. Og at jeg skulle huske, at det er vigtigt nogle gange bare at gøre noget, fordi man synes, at det er sjovt, og fordi man har lyst til det uden at være bange for, hvad andre folk tænker om det.

LÆS OGSÅ: Alex Høgh fortæller: Sådan er det at offentliggøre sit forhold