Ikke hørt på tv: Overraskende ubehagelig roseceremoni

Aftenens roseceremoni tog noget af en drejning.

I dagens afsnit af 'Bachelorette' var det igen tid til roseceremoni, og som tiden går bliver det en mere og mere tilspidset situation.

LÆS OGSÅ: Cecilie Stenspil efter sundhedstjek: Overraskende resultat

Dette afsnits ceremoni tog pludselig en uventet drejning, da Anders valgte at takke nej til Sofies rose, og for første gang blev en af pigerne afvist.

- Jeg synes, du er en mega skøn pige, men vi har så få dates og så lidt tid, og det har gjort, at jeg har en mavefornemmelse, der gør, at jeg vil lære Lissa bedre at kende, så derfor bliver jeg desværre nødt til at takke nej til din rose, fortæller Anders i programmet.

At Anders valgte Sofie fra og nu kun kigger mod Lissa, har Lissa det blandet med.

- Jeg syntes, det var rigtig dejligt, at Anders bekendte kulør så tidligt overfor mig. Anders og jeg havde en instant kemi fra første møde, og at han giver udtryk for, de følelser var gengældt, blev jeg rigtig glad for, fortæller Lissa til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Jeg syntes dog, situationen er virkelig overraskende ubehagelig, fordi jeg samtidig er blevet meget tæt med Sofie, og hun er jo faktisk den, jeg har det bedste forhold til af alle nede på Sri Lanka, så at skulle stå og se min veninde blive valgt fra, gjorde bare overraskende ondt på mig. Så jeg stod med mange blandede følelser.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Sofie afslører diagnose: Frygtede at dø