Freja Kirk efter skilsmissen: Sådan er forholdet til Sus Wilkins

Eksparret brød i 2023 efter ti år sammen.

I august kunne musiker Freja Kirk og skuespiller Sus Wilkins fortælle, at de efter ti år som par, heraf knap to af dem som ægtefolk, havde besluttet at lade sig skille.

Her lød det i opslag på Instagram, at parret havde taget beslutningen i enighed, og at de ville fortsætte relationen som venner.

LÆS OGSÅ: Romantik til Reality Awards: Vi har været i kontakt hver dag siden

Siden bruddet har Sus Wilkins fundet kærligheden i den tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner, og overfor HER&NU/Realityportalen afslører Freja Kirk nu, hvordan det står til på kærlighedfronten.

- Der er sgu ikke noget nyt under solen der. Jeg går bare og passer på mig selv og prøver at finde fodfæstet igen efter ti smukke år, fortæller hun forud for Echo Prisen, der torsdag løber af stablen i Østerbrohuset.

Her sætter musikeren også lidt ord på, hvordan relationen til ekskonen ser ud i dag.

- Den er fredelig, men jeg tror også på, når ting har varet i lang tid, så er det naturligt, at man liiige, lyder det fra Freja Kirk, der fortsætter:

LÆS OGSÅ: Efter lejlighedsbrand: Jeanette Ottesen flytter sammen med kæresten

- Altså vi snakker ikke sammen hver dag, og det er helt fint, at vi lige fokuserer på os hver især, og så finder vi forhåbentlig hinanden en dag som rigtig gode venner - eller det gør vi 100 procent.

LÆS OGSÅ: Remees niece: Her er kronprinsens første kæreste