Sus Wilkins om Frejas deltagelse i Vild med dans: Hun er så modig

Sus Wilkins frygter ikke for den had, som Freja Kirk kan opleve ved at danse to kvinder sammen.

Sus Wilkins blev gift med Freja Kirk den 4. september i Italien, hvilket også betyder, at sangeren ikke har kunne træne så meget som de andre deltagere.

- Vi holdte et fire dages bryllup i Toscana, og det var magisk. Vi havde de bedste gæster, og alt gik op i en højere enhed. Det var fuldstændig perfekt, fortæller Sus og afslører, at Freja godt kunne holde dansetankerne på afstand.

Artiklen forsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Hollie hepper på mor Mascha

- Hun havde sådan nogle små øvevideoer, som hun kiggede på engang i mellem, men hun har sluppet det ret godt, men hun er nervøs nu. Vi kom jo hjem i onsdags, og nu er det fredag, så jeg ved, der er nogle nerver der, men hun glæder sig rigtig meget, og jeg glæder mig helt vildt, fortæller Sus, der måske nok er mere nervøs end Freja.

- Jeg synes, hun er så modig, slår Sus fast og viser vielsesringen frem.

LÆS OGSÅ: Albert taler ud om forholdet til Jenna: Jeg læser ikke kommentarspor

Fokuserer på kærligheden

Sidst da Silas Holst og Jakob Fauerby dansede to af samme køn, oplevede de en del had og modtog også trusler fra folk, og det er da også noget, som Sus og Freja har vendt derhjemme.

- Vi har snakket om, at der er mulighed for at få noget hate, men det er der jo bare med de sociale medier. Man må bare prøve at lægge det til side og fokusere på alt den dejlige kærlighed, der der, fortæller Sus, der ikke mener, at hustruen er nervøs for kritikken.

LÆS OGSÅ: Problemer med amningen: Mistænker stramt tungebånd

- Hun prøver på at lade vær med at kigge på det, hvis det sker. Man skal generelt fokusere på alt det gode i verden, fortæller Sus, der er glad for, at Freja skal danse med Claudia Rex.

- Hun er jo min yndlingsdanser, så jeg tænkte "yes", da jeg hørte, de skulle danse sammen. Det er totalt godt Jeg hepper så meget, slår Sus Wilkins fast.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-vinder går solo: Vil ændre troen hos afrikanske piger