CUTE! Sådan vil Sus og Freja fejre bryllupsdage

For parret, som elsker at holde fester, er en bryllupsfest ikke nok.

Under den lune sol i Toscana, d. 4. september 2021 sagde to mennesker 'Ja' til hinanden og kærligheden. De to mennesker var musiker Freja Kirk og skuespiller Sus Wilkins, for dem var én dag ikke nok, så brylluppet varede i fire.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor vi fanger Rane Willerslev og Brian Mikkelsen på Roskilde Festival 2022.

LÆS OGSÅ: Under optagelserne til spritnyt tv-program: Jeg blev hjernevasket

Men det er stadig ikke helt nok, fortæller det glade par, da HER&NU/Realityportalen møder parret på Roskilde Festival 2022.

- Efter vi er blevet gift, har vi fået det sådan, at vi bliver nødt til at holde en stor fest hvert år. Det er simpelthen så sjovt at holde fest, fortæller Sus, og Freja er med på planen:

- Vi satser på at holde en fest hvert år på vores bryllupsdag. Og det er jo lige om lidt. Dagen falder godt nok på en søndag, men så må vi holde den lørdag, lyder det fra en løsningsorienteret Freja.

LÆS OGSÅ: Hjemme hos Dennis Knudsen: Villa i vandkanten

Om børn

I december 2021 udtalte parret sig om, hvorvidt en familieforøgelse var at finde på tapetet. Dengang lød svaret således:

– At få børn er et emne, som de fleste i et parforhold har vendt, og det har da også været på vores læber, fortalte Freja Kirk, og skævede til sus, som tog sig til maven og udbrød:

– Ikke endnu. Det ligger langt ude i fremtiden. Vi har en masse krudt, som vi skal have brændt af først, og vi har en masse spændende projekter, slog Sus Wilkins fast.

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard i chok: Vil have indført ny lov

Parret udtrykker at de fortsat brænder en masse krudt af. Sus udkommer med en film for netflix om to måneder, og Freja er i fuldgang med at lave sin musik.