Fik beslaglagt bilen: Nu er Dennis Knudsen kørende igen

Der er kommet nye boller på suppen hos den lille familie i Korsør.

Dennis Knudsens sammenbrud ved Molslinjen i slutningen af juli har bestemt ikke været uden konsekvenser.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-afsløring: Så meget må det koste

Tidligere på ugen kunne HER&NU nemlig afsløre, at kendisfrisøren er blevet sigtet for vanvidskørsel, mens politiet i samme ombæring har konfiskeret hans leasede Audi Q7 til en værdi af 1,2 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Efter lang kamp: 'Fede forhold'-par er blevet forældre

Men nød lærer som bekendt nøgen kvinde at spinde, og Dennis Knudsen lader sig tilsyneladende ikke slå ud.

Han har nemlig fundet en ny måde at fragte sig selv og børnene rundt, fremgår det i et nyt opslag på hans Instagram-profil.

- Ja, så er vi er ude på vores morgencykeltur. Vi skal op i vuggestuen og børnehaven i dejligt regnvejr. Sådan er livet. C’est la vie, lyder det fra Dennis Knudsen i videoen, hvor man kan se ham cykle rundt i en ladcykel med sine to sønner, Lucas og Noah.

Ladcyklen fik han foræret af sin gode veninde, tv-lægen Charlotte Bøving og hendes kone Christina, da han for tre år siden åbnede 'House of Dennis Knudsen' ved Vesterport i København.

Artiklen fortsætter under billedet.

Åbning af 'House of Dennis Knudsen' i 2020 - Christina Jørgensen, Charlotte Bøving og Dennis Knudsen.
Åbning af 'House of Dennis Knudsen' i 2020 - Christina Jørgensen, Charlotte Bøving og Dennis Knudsen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er årets 'Vild med dans'-par

- Jeg har cyklet på den før, men ikke fået brugt den så meget. Men nu bliver den jo brugt hver dag, fortæller kendisfrisøren til HER&NU.

Forarger følgerne

Kommentarsporet til opslaget, hvor den nye hverdag skildres, hagler kritikken ned fra følgere, der hæfter sig ved, at hverken Dennis Knudsen eller børnene bærer cykelhjelm i det korte klip.

- Det skal man jo have, når man cykler. Men vi kører 200 meter op til vuggestuen, så der har vi ikke cykelhjelm på. Vi bor på en lukket vej, forklarer Dennis Knudsen og tilføjer:

- Men på længere ture har vi altid cykelhjelm på - også når børnene cykler med deres små cykler.

Den 60-årige stylist er da også ved godt mod og har fundet det positive i den nye, bilfri tilværelse.

- Det er jo små ture indtil videre, men der er da ingen tvivl om, at jeg får masser af cykelmotion, så det har vommen godt af, når man nu har fået en stor daddymave, siger han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Signe Vadgaard har født

- Vi klarer den. Det er sådan, livet ser ud for os lige nu, og det må vi jo acceptere. Der er ingen, der er døde, og der er ingen, der er syge, så vi klarer den.