'Ex on the beach'-stjerne trækker stikket

Nu er grænsen nået hos Michelle.

Michelle Vind Koldkur, der er kendt fra sæson 2 af 'Ex on the beach', har gennem de seneste år opbygget sig en følgerskare på knap 46.000 følgere på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: To uger efter fødslen: 'Robinson'-stjerne festede til reality-julefrokost

Her har hun lukket fremmede ind i sin hverdag og delt ud om stort og småt, men det er slut nu.

Det skriver Michelle i et opslag på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Anne Plejdrup har taget stor beslutning: Alt skal væk

- Efter små seks år i rampelyset er jeg DONE. Jeg må bare erkende, jeg ikke har rygraden til at være på sociale medier. Jeg har fået et helt andet syn på livet, efter Mikkel kom til verden, og jeg kan endelig konkludere, at Instagram ikke er alt. Opmærksomheden, følgere, likes er bare ikke et behov, jeg længere har, især ikke med alt det, man må stå model til, indleder Michelle sit opslag og fortsætter:

- Jeg elsker, der hvor jeg står i dag, elsker mit liv, elsker min familie, elsker min klippe Jesper Madsen. Uden ham var vi ikke nået hertil. Vores fremtid står på fantastiske ting, og jeg glæder mig SÅ meget.

Folk er ondskabsfulde

Michelles beslutning handler dog ikke kun om, at hun vil prioritere andre ting i sit liv. Hun har nemlig gennem årene oplevet en masse negative ting, hun nu vil væk fra.

- Hvis der noget, Instagram har lært mig, så er det, at når det man deler ud, at det går godt, om det så er udseende, succes eller lykke, så vil der altid være nogen, der prøver at bringe en ned, som ikke mener, man fortjener den glæde i livet, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: David afslører: Det er der sket med pengene

- Så er simpelthen i chok over, hvad sociale medier har forvandlet sig til de sidste par år. Hvor ødelæggende og ondskabsfulde folk er blevet, efter der er kommet anonyme sider til. Hvor man kan gemme sig bag tasterne og trykke lige, hvad der passer sig ind. Sandt som falsk. Jeg er så træt af at få analyseret hver detalje om mit liv, rygter, folk der skal ytre deres mening om ting, de absolut ingen idé har om, hvordan er forgået.

Tilbage i april blev den tidligere reality-stjerne beskyldt for dyremishandling af nogen på den anden side af skærmen, og rygterne havde store konsekvenser for hende.

Men nu er det altså slut med at give fremmede muligheden for at påvirke hendes liv.

- Jeg er kommet dertil, hvor jeg bliver nødt til at passe på mig selv og min familie. Vi er lige så menneskelige som alle jer andre, med vores fejl og mangler. Ingen er hellige her, heller ikke jer, der sidder og trykker anonymt på tasterne og gør alt i jeres magt for at skade andre. I ikke bedre selv, lyder opfordringen fra Michelle.

LÆS OGSÅ: Pia afslører: 'Robinson' gav store konsekvenser

- Vi lærer hele livet, så forhåbentlig I en dag vokser fra jeres voksenmobning og skammer jer over, hvordan I har været. De kommende dage vil vi afsløre en masse ting for jer, inden denne profil enten bliver en hesteprofil eller slettet.

LÆS OGSÅ: Patrick Holsøe afslører: Single igen