Efter voldsom brand: Nu er der nyt

Der venter nye tider efter den ødelæggende brand i Jan Linnebjergs klubhus i oktober.

Tilbage i oktober kunne Jan Linnebjerg blot se til, mens hans livsværk stod i flammer.

LÆS OGSÅ: DR-vært stopper: Scorer nyt job

Han var nemlig den første på pletten, da han så sit klubhus ved 'Linnebjerg Golf' i Ølstykke stå i brand.

Som navnet antyder, er det den golfglade skuespiller, der ejer golfbanen, som han i 2006 startede sammen med Peter Gantzler og Jannik Due.

Efter den skæbnesvangre oktoberaften var 'Pyrus'-stjernen dog ganske fortrøstningsfuld og håbede på, at en nyt klubhus kunne stå klar til foråret.

Det er endnu ikke færdigt, men udover at forkulle golfdrømmen fik branden også sået frø til nogle nye tanker hos Jan Linnebjerg, der går en noget lysere tid i møde.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par får nyt tv-program

Den 36-årige baneejer har nu valgt at sælge hovedparten af banerne på golfanlægget, som i samme anledning skifter navn til 'Ølstykke Golf'. Det skriver Golf.dk.

- Jeg har gået alene herude siden 2015 og har i princippet bare siddet på en klipper og sørget for, at banen er spilbar. Alt det, der ligger ved siden af, såsom medlemspleje, sociale medier og nye initiativer, har jeg simpelthen ikke haft tid til. Og hvis jeg skal være helt ærlig, er det heller ikke det, der interesserer mig mest, fortæller han til mediet.

Han tilføjer, at har været ved at køre sur i sit golfeventyr, som til tider har krævet mellem 60 og 80 timer fra ham i ugen, hvilket hans kone heller ikke var ligefrem lykkelig over. Men nu har han altså sagt god for at lukke to nye medejer ind på banerne.

Tv-stjernen var ellers klar til at give helt slip på livsværket og sælge det hele, men han blev overtalt til at beholde en tredjedel, så han stadig kan bidrage med sin viden og erfaringer fra stedet.

LÆS OGSÅ: Sådan reagerede børnene på Dennis Knudsens nye ansigt

Jan Linnebjerg nåede at tage et billede af klubhuset.
Jan Linnebjerg nåede at tage et billede af klubhuset.