ELLE Style Awards 2019 

Andrea Elisabeth Rudolph
ELLE Style Awards 2019 Andrea Elisabeth Rudolph

Efter langt kræftforløb: Nu skal Andrea Rudolph opereres igen

Tv-værtinde og iværksætter Andrea Elisabeth Rudolph skal have foretaget en operation og indlægges igen i næste uge.

I september 2022 blev den succesfulde forretningskvinde Andrea Elisabeth Rudolph erklæret kræftfri efter et års intensiv behandling med kemoterapi, strålebehandling og en brystoperation, hvor hun fik bortopereret sit ene bryst.

Artiklen fortsætter under videoen.

Men til trods for en vellykket og afsluttet behandling skal indehaveren af cremeimperiet ’Rudolph Care’ endnu en gang tilbage på operationsbordet.

Det afslører Andrea Rudolph i sin story på Instagram, hvor hun fortæller, hvad hun skal have foretaget på Riget.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget tjener Rosita på at synge i ‘X Factor’

Fuld narkose

Den 46-årige iværksætter skal have lavet en brystrekonstruktion.

-Det bliver en lang operation. 6-7 timer i narkose. Det er desværre ikke ligesom, hvis man ’bare’ skal have lavet nogle nye silikonebryster. Det er lidt mere besværligt, fortæller Andrea på de sociale medier.

En brystrekonstruktion er et tilbud som kvinder med brystkræft kan få. Formålet er så vidt muligt at genskabe en passende brystform. Ved hjælp af brystimplantater eller ved at bruge kvindens eget væv, kan man skabe en brystefterligning, står der inde på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Skuffet Robert Hansen efter retssag: Det er psykisk hårdt

Bryd tabuet

Iværksætterens åbenhed omkring sit kræftforløb på de sociale medier er heller ikke noget, som er gået uset hen. I år modtog Andrea Elisabeth Rudolph sammen med skuespiller Esben Dalgaard nemlig Kræftens Bekæmpelses Hæderspris.

Hædersprisen uddeles hvert år til en person, en gruppe, en afdeling eller til andre, der har gjort en særlig indsats inden for kræftområdet. Begge har brugt deres digitale platform til at kommunikere åbent om deres kræftsygdom.

- De fortjener prisen, fordi de modigt og generøst har brugt deres personlige erfaringer og stemmer til at nedbryde tabuer, give håb og sætte ord på det, der er svært, forklarer Kræftens Bekæmpelses formand Helen Bernt Andersen.

LÆS OGSÅ: Under kniven igen: Større operation end planlagt