Efter lang kamp: Afslører stor nyhed

Nu kan hun endelig kalde sig selv for sygeplejerske, men det har ikke været en nem titel at få.

I går var en stor dag for den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Léa P. Voisin. Efter en lang kamp kunne hun nemlig ånde lettet op, det skriver hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Styres af en anden

- I FINALLY DID IT!! Efter 5 år, 3 sygemeldinger kan jeg endelig kalde mig selv for sygeplejerske. Selvom det har taget længere tid end normeret, har det taget den tid, det skulle! En uddannelse tager den tid, den tager med eller uden pauser! Så længe man bare har sig selv med, skriver Léa på Instagram.

LÆS OGSÅ: Lotte Friis scorer nyt job

Hun har tidligere talt meget åbent på både sin Instagram og den røde løber om den angst, hun har kæmpet med gennem hele sit uddannelsesforløb, og det er også den, der har været årsagen til hendes sygemeldinger.

- Status er den, at jeg pt. er sygemeldt fra mit studie. Det har jeg desværre været nødsaget til, da min angst fylder meget i øjeblikket. Jeg syntes, det har været og er enormt svært at dele, da det er forbundet med så mange svære følelser, fortalte hun for godt to år siden til Realityportalen / HER&NU.

LÆS OGSÅ: Nynne efter bruddet: Jeg skal arbejde med mig selv

I efteråret 2022 startede hun dog i medicinsk behandling for angst og depression, og på det tidspunkt var hun også i tvivl om sin uddannelse. Men hun kæmpede sig tilbage og har nu gennemført uddannelsen som sygeplejerske.