Datoen er sat: Her skal Dennis Knudsen for retten

Retssagen mod Dennis Knudsen finder sted i næste uge i Retten i Aarhus.

Kendisfrisøren Dennis Knudsen skal snart indtage anklagebænken i Retten i Aarhus. Det sker efter en episode i juli, hvor han blev nægtet adgang til Molslinjens færgeovergang til Odden, hvor han kom for sent.

LÆS OGSÅ: Cecilie Schmeichel afslører nyt tv-projekt

Det førte til, at frisøren forsøgte at tvinge sig ombord ved at rive bommen ned, hvorefter han kørte med bil og campingvogn mod færgen i et forsøg på at komme med.

Til Ekstra Bladet har Dennis Knudsens advokat, Mette Grith Stage, tidligere udtalt, at anklagemyndigheden går efter fængselsstraf.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-deltagere giver gode råd til de nye

- Anklagemyndigheden har i anklageskriftet tilkendegivet, at man ønsker min klient idømt fængselsstraf. Min klient har kvajet sig, og det skal han selvfølgelig have en bøde for, men at sende ham i fængsel, mener jeg, er noget ude af proportioner, sagde forsvarsadvokaten dengang til Ekstra Bladet.

Nu er datoen for retssagen blevet fundet, som vil foregå den 20. og den 21. december 2023. Det skriver SE & HØR.

Anklagemyndigeden har derfor afsat halvanden retsdage til behandling af sagen.

Til HER&NU har Dennis Knudsen tidligere udtalt, at han ser frem til, at sagen kommer for retten.

- Det bliver jo dejligt, at retssagen skal køre. Jeg synes, jeg har gået lang tid i det uvisse og ventet. Det bliver fint at komme i retten, og så må det jo gå, den vej det skal gå - om jeg så skal dømmes eller ikke skal dømmes, fortalte han dengang.