Rasmus Andersen og Jonas Dahl Grue
Rasmus Andersen og Jonas Dahl Grue

'Bachelorette'-deltagere giver gode råd til de nye

Overvejer du at melde dig til den nye sæson af 'Bachelorette', så læs med her.

I dagens afsnit af Go' morgen Danmark gæstede Jonas Dahl Grue, Rasmus Andersen og Frida Bolm studiet for at tale mere om datingprogrammet på TV 2 - 'Bachelorette', da der lige nu søges deltagere til sæson 2.

LÆS OGSÅ: WOW: Tv-stjerne laver vild bryllupskage til Laudrup

Artiklen fortsætter under videoen af vært Petra Nagel.

Mens Jonas og Rasmus medvirkede som bejlere i første sæson af 'Bachelorette', medvirkede Frida i anden sæson af 'Bachelor'. Ingen af dem lykkedes med at finde kærligheden i programmet, men alle har de gode råd til de fyre, der overvejer at melde sig til sæson to af 'Bachelorette'.

- Jeg synes, at man bør gøre sig nogle seriøse overvejelser, om man mentalt er klar til den her udfordring. Det bliver en kæmpe udfordring på mange forskellige punkter, fortæller Frida i morgenprogrammet, og Rasmus' råd er meget lig det samme.

- Vær hundrede procent dig selv dernede. Det har konsekvenser, når du kommer hjem, og alle kommer til at have en holdning til dig, når du kommer hjem, og det skal man have en god psyke for at kunne håndtere.

LÆS OGSÅ: Blachman i chok: Casper Christensen får ildebefindende for åben skærm

Grænseoverskridende program

For Jonas har det at deltage i 'Bachelorette' været meget overvældende.

- Overvej, om du kan gå ind til det her store kontroltab. Hvis man er villig til at blive kastet ud på dybt vand, så er det også givende.

LÆS OGSÅ: Mie Fitness afslører: Jeg er gravid

Både Frida og Rasmus er enige i, at datingformatet i programmet er meget grænseoverskridende.

- Det er noget, man skal omstille sig til. Det er en anden virkelighed, end man er vant til. Man skal kunne abstrahere fra kameraerne. Kærligheden er ægte, men omgivelserne er kunstige, fortæller Rasmus.

Gældende for både 'Bachelor' og 'Bachelorette' er det gode sammenhold, deltagerne har fået imellem.

LÆS OGSÅ: Babylykke hos familien Rex: Nu er lillesøster kommet