Christian Kjær afviser at børnene er gjort arveløse: Han har fået 50 mio.

- Selvfølgelig skal man ikke kunne gøre sine børn arveløse, siger den snart 81-årige milliardær i et stort interview med HER&NU.

I dokumentaren 'Christian Kjærs sidste vilje' fortalte den snart 81-årige rigmand åbent om sit et ønske om at få klarhed over sin arv og sit eftermæle.

Efter udsendelsen, der blev vist på TV 2, er det blevet udlagt, som at han har gjort sine to ældre børn - sønnen Philip og datteren Michala - arveløse.

LÆS OGSÅ: Kandis-Johnny afslører: I seng med sine fans

Det er dog ikke korrekt fortæller han i et stort interview med HER&NU.

– De har fået deres arv. Han (Philip, red.) har fået 50 millioner plus en ejendom og biler. Og der er tvangsarv. Det er noget med to millioner til hver. Selvfølgelig skal man ikke kunne gøre sine børn arveløse, siger Kjær, der efter interviewet sendte HER&NU en e-mail med en yderligere kommentar til det, Philip Kjær allerede har fået.

LÆS OGSÅ: Taknemmelige Niels Ellegaard: Rørt over støtten

– Han har modtaget den gård i Nordsjælland, hvor han bor, med flere hektar, jagtarealer, privat sø, tennisbane og pool. I forbindelse med salget af Sandbjerggaard har han modtaget yderligere jagtarealer. Udover det har han også overtaget en lejlighed på Strandvejen til flere millioner. Til trods for alt dette vælger han at stævne sin gamle far, skriver Christian, der ikke lægger skjul på, at han føler sig svigtet af sine ældste børn.

Christian Kjær.
Christian Kjær.

Ikke mindst fordi han aldrig har fået lov at få en relation til sine tre børnebørn og to oldebørn.

LÆS OGSÅ: DR-stjerne far for fjerde gang

Han har ikke set dem i årevis, og selv om det ældste barnebarn snart fylder 32, har han aldrig fejret jul med dem.

– Jeg har set mit ene oldebarn en enkelt gang, fortæller Christian Kjær bedrøvet i interviewet, der kan læses i sin fulde længde i denne uges HER&NU.

Philip Kjær har ikke reageret på henvendelser fra HER&NU.

LÆS OGSÅ: Chok for Christian Kjær: Stævnet af sønnen

Philip Kjær.
Philip Kjær.