CHOK: Bubber opereret for kræft

Lægerne fandt sidste sommer en ondartet knude i Bubbers øre, som han er blevet opereret for.

Tv-vært Bubber, 56, var kun lige blevet far, da han af sin læge fik at vide, at han havde kræft, det fortæller han om på Facebook i livesendingen 'Går det godt?' med psykolog Marie Brixtofte.

- "Sidder du ned, og er du alene hjemme?". Så kunne man bare høre, at nu er det sgu alvorligt. Så siger hun, at den er ondartet, der er celleforandring, og den skal væk, fortæller Bubber i interviewet på Facebook om opringningen fra lægen.

LÆS OGSÅ: UH! Umut og kæresten deler glædelig nyhed

Forinden havde Bubber fået fjernet en knude i læben, og han tænkte ikke over, at knuden i øret spillede sammen med den i læben, og selvom den voksede, så slog han det hen, da han ikke var meget for at gå til lægen under corona, men kæresten Signe Rossen fik ham overtalt.

- Så gik jeg til lægen, og han sagde, "vi tager kræftpakken". Så kigger jeg på ham og siger "kræftpakken?" "Jeg ved ikke, hvad det er," siger han, "men det skal sgu undersøges rigtigt", fortæller Bubber fortsat.

LÆS OGSÅ: Bubber et år efter bruddet: Jeg var egoistisk

Da det stod klart, at knuden var ondartet blev Bubber opereret straks.

- Jeg fik sådan en lille enkrone helt ud af øret, fortæller Bubber, der nu opfordrer alle til at huske solcremen.

- Jeg har jo ikke lavet andet i mit liv end at sejle, stå på ski og være udenfor, hvor jeg har udsat min hud, fortæller den 56-årige tv-vært, der under corona har fået udskudt flere tv-projekter, men det har til gengæld givet tid til det nye familiemedlem.

(Foto: Bubber)
(Foto: Bubber)

LÆS OGSÅ: Sarah Bro faldt i søvn under tortur-øvelse: Jeg var dødsens bange

Bubbers mindste søn Alfred bliver et år lige om lidt, og selvom det ikke var planlagt, så blev Bubber tvunget på corona-barsel og har fået en del mere tid med sit barn end ellers, som han har nydt, selvom det har kostet på søvnen.

- Når man har tiden til det, så hjælper det meget på det, fortæller Bubber i Facebook-liven, som kan ses herunder: