Nu taler Bubbers ekskone ud: Kæreste med elskeren

Ibsen kommer nu med en kæmpe afsløring. Hun havde en affære med en anden mand i 2011.

Det har været kendt i mange år, og det har været centrum for forargelse og billige jokes. Bubber løb afsted med barnepigen.

Det skabte dramatik, da det blev offentliggjort, at Bubber havde været sin kone igennem 28 år, Christina Nørby Ibsen, utro. For det var ikke med hvem som helst. Det var med Signe Rossing, der havde ageret barnepige i flere år for parrets børn.

LÆS OGSÅ: Influencer åbner op om seksuelt overgreb

Nu tager hele fortællingen om parrets skilsmisse dog en kæmpe drejning, for Ibsen afslører nu, at hun havde en affære med en anden mand tilbage i 2011 før Bubber havde en affære med barnepigen.

Afsløringen kommer i forbindelse med hendes nye bog 'Med fødderne skrøbeligt plantet', hvortil hun også har udtalt sig om utroskaben i et interview med B.T:

LÆS OGSÅ: Populært TV3-program vender tilbage

- Jeg fortryder ikke, at jeg mødte ham, men jeg fortryder, at jeg ikke sagde det i mit ægteskab, for det skal man. Og så skal man se, hvordan man lander i det, om man skal gå hver til sit eller i parterapi, har hun udtalt.

Ny kæreste

Det, at hun ikke fortryder at have mødt ham, giver måske ret god mening. For Ibsen har i dag en ny kæreste, hvis identitet har været hemmelig i længere tid. Indtil nu. For manden, hun havde en affære med i 2011, er den samme mand, som i dag er hendes kæreste.

- Jeg sidder ved middagsbordet med mine tre børn, og stemningen er trykket. Ingen tør rigtig sige tale om det emne, som alle tænker på. Min nylige skilsmisse. Jeg prøver at holde humøret oppe, smiler og snakker. Vi skal have en god aften. Jeg kigger på min søn, og lige i det øjeblik lægger han sin gaffel på præcis samme måde, som hans far altid har gjort, og det hele vender sig i mig. Tanker farer gennem hovedet på mig: shit, jeg kan jo ikke finde ud af at være sammen med mine børn, står der i bogen, der udkommer 28. oktober.

Nu taler Ibsen ud: Sådan klarede jeg skilsmissen

Bubber og Ibsen meddelte i 2019, at de skulle skilles.