- Jeg oplevede en sorg, der var så stor, og som jeg ikke troede, jeg kunne opleve, sagde Christina Ibsen i 'Aftenshowet' i sidste uge (Foto: Malene Porup)
- Jeg oplevede en sorg, der var så stor, og som jeg ikke troede, jeg kunne opleve, sagde Christina Ibsen i 'Aftenshowet' i sidste uge (Foto: Malene Porup)

Bubbers ekskone var selvmordstruet efter skilsmissen

I en ny bog 'Med fødderne skrøbeligt plantet' afslører Christina Ibsen nu, hvor dårligt hun havde det efter skilsmissen med Bubber.

Det var overalt i medierne, da Bubber forlod Christina Ibsen efter 30 års ægteskab til fordel for en anden kvinde - nemlig familiens tidligere barnepige, Signe Rossing, som han også havde gjort gravid.

LÆS OGSÅ: Nu taler Ibsen ud: Sådan klarede jeg skilsmissen

Artiklen fortsætter under videoen.

Skilsmissen tog hårdt på Ibsen. Og nu sætter hun flere ord på tiden efter skilsmissen i et interview til B.T. i forbindelse med udgivelsen af bogen 'Med fødderne skrøbeligt plantet'.

På et tidspunkt satte hun sig med fødderne ud af vindueskarmen, kiggede ned og fik tanken om, at det måske ville være nemmere, hvis hun ikke var der.

LÆS OGSÅ: Nu taler Bubbers ekskone ud: Kæreste med elskeren

- Det skræmmer mig da, at jeg kunne komme helt derud. At man bare er en lille lort, som ikke har noget at byde på, siger hun til mediet.

Familien slog ring

Ifølge SE&HØR fortæller Christina ligeledes i bogen, at hun heldigvis oplevede, at familie og venner slog ring omkring hende.

- Jeg oplevede, at der gik en telefonkæde i gang, lige så snart jeg ikke havde det godt. Når nogen opdagede det, blev der ringet rundt. Nogle gange var det et af mine børn, der satte kæden i gang.

LÆS OGSÅ: Bubbers børn blev væk fra brylluppet

Parret meddelte i 2019 deres skilsmisse, samtidig med at Bubber bekræftede, at han ventede barn med Signe Rossing.

LÆS OGSÅ: Ærlig og lykkelig Bubber om babysitteren: Jeg fortryder intet

Hvis du har det svært eller overvejer selvmord, så tal med nogen. 

Du kan kontakte Livslinjen på 70 201 201. 

Telefonen er åben året rundt fra kl. 11-05.