Annette Heick om krise i ægteskabet: Jeg mødte en anden mand

I et stort interview med ALT for damerne fortæller Annette Heick nu om sit parforhold, der både har overlevet ulykke og utroskab.

I 2015 i Thailand var Annette Heicks mand, Jesper Volmer, ude for en badeulykke, hvor han fik knust en nakkehvirvel og nær mistede livet.

LÆS OGSÅ: Babylykke hos 'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltagere

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Linse og Geggo fortæller at 'Familien fra Bryggen' er tilbage... 

Det betød, at han endte i kørestol og skulle gennem et længere sygdomsforløb, hvilket bragte parforholdet helt ud på kanten.

- Det er ikke kun hårdt for den, der er syg. Det er også hårdt for de pårørende, når der er en i familien, der bliver ramt af ulykke eller sygdom. Men det taler man bare ikke så meget om, fortæller Annette Heick til ALT for damerne.

- Der er selvfølgelig tidspunkter, hvor det, at den ene part har været ude for en ulykke, fylder helt exceptionelt meget. Det kan ikke være anderledes. Men samtidig skal der også være plads til den øvrige familie.

Ulykken og dens følger gjorde, at Annette Heick stille og roligt mistede sig selv. Hun følte sig mere som en hjemmesygeplejerske, forsørger og som en ”røvirriterende kone", end som en kvinde, der skulle elskes og have omsorg.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'Paradise'-par er blevet forlovet

En anden mand

En dag mødte Annette Heick en anden mand, som fik hende til at føle sig set.

For en kort stund lod hun sig rive med, men forholdet nåede aldrig at udvikle sig. Alligevel valgte hun at fortælle sandheden til sin mand et år efter.

- Jesper spurgte mig et års tid efter. Og jeg har det sådan her: Du må bare ikke lyve, det nytter ikke noget. Når du bliver spurgt, om du har gang i noget – og du har eller har haft det – så er du nødt til at svare ja, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Nicolai afslører: Ny kæreste og børn

Indtil da havde hun gået med hemmeligheden alene.

- Det er meget svært at forstå for andre, og derfor taler man ikke med nogen om det. Man holder det for sig selv. For det er jo skamfuldt og forkert og amoralsk. Og det er tarveligt. Det er alt det – iiiv – som man ikke har lyst til at have på sig. Men det er også meget menneskeligt.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager er blevet far: Mirakelbaby

Parforholdet overlevede, og i dag er parret for længst kommet forbi det.

Læs hele det 10 sider lange interview i ugens ALT for damerne